mod. seçimi yönetime aiittir fatal... böyle bir uygulama olursa bence herkes günde 30-40 tane fıkra yazar hem konusu artar hem de mesaj sayısı ... yani amaca ulaşmak için şaçmalamaya başlar herkes
Moderatör sadece mesaja göre değil kişinin konularına, üyelere davranış biçimine, teşekkür aldığı konulara bakılarak değerlendiriliyor. 300-700 mesaj yazıp mod olmuş kişiler var. Yönetim saten kişide bir ışık görüyorsa yardımcı oluyor ve ışığı parlatıyor.
Lina, benim söyleyeceklerimi söylemiş. 150 mesaj ile yönetime giren arkadaşlarımız var. Önemli olan faydalı işler yapmak. Site için düşünceler üretmek, uzun yıllar bizimle birlikte olacağına bizi inandırmak. Bugün kendi isteğiyle gidip yarın dönmemek. Oyun oynamamak. Bunları yapan arkadaşımız kendisine haber verilmeden önce toplantı odamızda tartışmaya açılıyor zaten. Mesela Adem Moderatör olabilir mi ? Biz fikirlerimizi belirtiyoruz. Hem fikir olduğumuzda da kendisi yönetime giriyor. Bunu uygulayan pek fazla forum yok. Diğerleri genelde başvuru ile yapıyor. Bu basit bir sistem. Bizim uyguladığımız sistemde güven esas. Bu sistem herhangi bir şekilde değişmez.
Daha önce de söylediğim gibi Türkiye'nin en profesyonel yönetim ekibine sahibiz. Bize ve kararlarımıza güvenin.
Moderatör sadece mesaja göre değil kişinin konularına, üyelere davranış biçimine, teşekkür aldığı konulara bakılarak değerlendiriliyor. 300-700 mesaj yazıp mod olmuş kişiler var. Yönetim saten kişide bir ışık görüyorsa yardımcı oluyor ve ışığı parlatıyor.
Evet kısmen izlenilen yol bu, mesaj sayısına pek baıldıgı söylenemez o yüzden belli bir mesaj sayısından sonra yönetici olacak diye birşey yok kimsenin.
Eskiden bitli piyade vardı onuda geri getirelim mi? Ceza alan üyede bitli piyade yazardı 1 hafta, mesaj sayısı eksi (-) gözükürdü falan. Oldu olacak tüm karargahı buraya taşıyalım.
Artık takım elbiseyle dolaşırız forumda, baksana genelkurmay başkanı mesaj atıyor falan.