d900i msn sorunu yukleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

asi gececi

Üye
merhaba arkadaşlar ben şu an kıbrıstayım ve telefon olarak samsung d 900 i almayı düşünüyorum başka öneri olarak ve maliyeti bakımından önereceğiniz telefon varmı teşekürler

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
Al sana cok guzel bır msn programı bıde kontorun az gıder cepten aynen boyle gır ve ındır hayırlı ugurlu olsun

eren17gs

Üye
bağlantı hatası diyorrr ltfn yardım edinnn

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
arkadaşlar d900i var telefonumda ilkkez samsung telefon kullanıyorum bi sorum olacak maxicep tarafından yardım bekliyorum

migg33 dosyalarını atıyorum 2 adet olan hatalar veriyor desteklenmeyen içerik diyor

d900i ye nasıl kurulur şunlar bi anlatın lütfen !! nasıl kuruluyor

Al sana cok guzel bir msn programi wap.kankamsn.com hayirli olsun

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
al bunu yukle wap.kankamasn.com

beyazbalina

Üye
ben buşekilde yükledim ama açamyorum baglantı hatası diyor cvp verirseniz sewinirim

--------------- Ekleme ---------------

ben yükledim ama baglantı hatası diyor hep olmuyor cvp verir seniz sevinirim

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
javadan gır ayarlara ılk basta kucuk harfle ınternet yaz sonra sırasıyla gelen yerlerı bos bırak ve ınternetı devre dısı yap calısır

POPİ

Üye
kardeş benim d900i telefonum var ama java oyun yükleyemiyorum herşeyi yapıyorum ama seri yükleme dediğimde indiriliyor diyor ama 0 da kalıyor öle kalıyor sonra 1-2 dk sonra yüklemede hata dior sorun nedir jar - jad dosyası aynı klasörde msn mi ekleyin lütfen "harun_karaduman_27 @ hotmail. com" aradaki bosluları silin

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
kardesım bırak onu bunu sen bu programı ınsır begenmezsen bana ne dıyorsan de wap.kankamsn.com tabı kullanmasını bılırsen

mert-nez

Üye
ya tamam da arkadaşlar aynen dediklerinizin hepsini bende yaptım indirdim telefondan da açtığım zaman bağlantı hatası diyor

müşeref

Üye
ben msn nasıl indircem

Üst Alt