d900i msn sorunu yukleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Tug27

Üye
    Konu Sahibi
d900i msn sorunu yukleme sorunu
arkadaşlar d900i var telefonumda ilkkez samsung telefon kullanıyorum bi sorum olacak maxicep tarafından yardım bekliyorum

migg33 dosyalarını atıyorum 2 adet olan hatalar veriyor desteklenmeyen içerik diyor

d900i ye nasıl kurulur şunlar bi anlatın lütfen !! nasıl kuruluyor

skelk1510

Üye
o sorun bendede var bi yükleyemedim java yı

goblinhunter

goblinhunter

Üye
arkadaşlar d900i var telefonumda ilkkez samsung telefon kullanıyorum bi sorum olacak maxicep tarafından yardım bekliyorum

migg33 dosyalarını atıyorum 2 adet olan hatalar veriyor desteklenmeyen içerik diyor

Haklısın telefona attığın o dosyaları telefon o şekilde tanımıyor. Ama Mig33 ü kurmak çok basit. Çünkü Mig33 her platformda çalışan bir uygulamadır. Kurulumuda çok basittir.

Forumda mevcut. Tıklarsan bakıp Mig33ü kendin yükleyebilirsin.

o sorun bendede var bi yükleyemedim java yı

Java uygulama yüklemeyi öğrenmek içinse burayı tıklayın.

osC++CoDeR

Üye
tlf.dan wap.ceptemsn.com adresini ziyaret et.. tll.nuna uyugn messenger otomatik yüklensin.

asdk

Üye
tesekkürler goblinhunter bende yeni bir d900i kullanıcısıyım yardımların için sağol

czicewolf

Üye
kardes cok saol cok ii oldu ama saatte kac kont gidio

--------------- Ekleme ---------------

cok saol ama

HUR

Üye
teşekür

emreemre01

Üye
işime yaradı sağol

karizma-okan

Üye
wap ayarı olan telefonlar için

menü/tarayıcılar/URL'yi gir/http://wap.ceptemsn.com/türkçe

indirildiğinde uygulamalar/JAVA dünyası da olacak...

AYARLARI:

CepteMsn'nin üstüne gelip/Sçnklr/Şebeke ayarları/APN: INTERNET/Oturum kimliği ve Şifre:Boş/Proxy: Devre dışı... İşte bu kadar:):):)

serdallamuhabbe

Üye
:heyo:kardeş bu kadar kolaymıydı yav valla kaç gündür ugraşıyorum valla helal olsun işte bu araştırmacılıktır ben biraz önyargılı davranıp hemen bilgisayarda oldugu gibi ileri ileri demeye alışmışız ya şurda bi şey varmı diye bakmıyoz TEŞEKKÜRLER........................................................................................:heyo:
wap ayarı olan telefonlar için

menü/tarayıcılar/URL'yi gir/http://wap.ceptemsn.com/türkçe

indirildiğinde uygulamalar/JAVA dünyası da olacak...

AYARLARI:

CepteMsn'nin üstüne gelip/Sçnklr/Şebeke ayarları/APN: INTERNET/Oturum kimliği ve Şifre:Boş/Proxy: Devre dışı... İşte bu kadar:):):)

nock

Üye

kardes telefondan menü>tarayıcı>urlyi gir>wap.kankamsn.com bende internet paketleri vardı kontör gitmedi ama int.paketi yoksa 20kntr falan gider (turkcellde)
ÜCRETLENDİRME:turkcell 60kb/1kntr vodafone100kb/1kntr ama vodafone da 100kb doldurmadan kontör kesmezler diyelimki 40kb kullandın çıktın kontör kesmez bir daha girip60kb kullan anca oyle keserler yani en hesaplısı vodafone

karizma-okan kardesim verdigin icin tşkler ama ceptemsn yükleyince "SMS mesaj gönderme başarısız diyor"bende kanka msni yükledim çok az kntr harcıyor en iisi kankamsn herkese tavsiye ederim
yüklemek isteyenler için:menü>tarayıcı>urlyi gir>wap.kankamsn.com ordan indire tıklayın hemen iniyor indikten sonra direk giriyor

sevcan061987

Üye
ayarların hepsını yaptım msj gönderme başarısız oldu diyo

kalbii_mecruh

Üye
Bır ben beceremedım herhalde :(

Bırı banada yardım edebılır mı ????

ersin010101

Üye
benim d900im war ama wap ayarları yok nasıl halledebilirim?

Hattım awea we o werdiğiniz siteye giremiyorum şebeke hatası diyor nasıl düzeltebilirim?

S.a

S.a Kardeş hattım awea we o werdiğin siteye girince şebekeye ulaşılamıyor diyo bunu nasıl düzeltebilirim?

kalbii_mecruh

Üye
Ben hallettım tesekkurler :)
Bu arada ben ısteyene yardımcı olabılırım!
...................................................

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
teşekkürler

COURİS

COURİS

Üye
Arkdaşlar sakına ceptemsn yüklemeyin tel açmıyor...

Symbiont

Üye
Haklısın telefona attığın o dosyaları telefon o şekilde tanımıyor. Ama Mig33 ü kurmak çok basit. Çünkü Mig33 her platformda çalışan bir uygulamadır. Kurulumuda çok basittir.

Forumda mevcut. Tıklarsan bakıp Mig33ü kendin yükleyebilirsin.

Java uygulama yüklemeyi öğrenmek içinse burayı tıklayın.

abi java destekli telefona s60 3rd uygulama mı öneriyon:allalla:
d900 msn için turkcell msn ye üye olun o size yükler hem normal msn hemde hakiki:yuru

ferdi260

Üye
Bağlantı hatası dio :S

lütfen cevabını beklııorum en kısa zamanada dedıklerının hepsını yaptım hala baglantı hatası dıo :S

djsalih91

djsalih91

Üye
arkadaşlar en iyisi vodafone bendede d900i var indirirken 1 açılırkende 1 kontör gitti başka kontör gitmedi ve 30 dk 5-6 kontör gidiyor bence hesaplı adres:wap.ceptemsn.com ok

Üst Alt