d900i ile ilgili bir sorum var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kul55

kul55

Üye
    Konu Sahibi
d900i ile ilgili bir sorum var
selamlar arkadaslar. sgh d900i ile ilgili bi sorum olcak. bilgisayardan telefona resim attgmda yada telefndaki bi resmi hafıza kartına tasıdgmda arka plan yaparken ekranın tamamını kaplamıyor ve yakınlastırmaıyorum . bunu yapabilmenin bi yolu varmıdır acaba ?arka plan yaptığımda resim tam ortaya geliyor aşğısı ve yukarısı boş kalıyor tamamen tam ekran yapmıyor ben resimler 240*320 yapıyom yine olmuyor neden acaba lütfen yardım

nozden

nozden

Üye
ayarlar bölümünden yapabilirsin kardes!

kul55

kul55

Üye
    Konu Sahibi
hangi ayarlardan kardeş telefon ayarlarındanmı ordan nasıl yapacam ben tam ekran olmsaı çin

karizma-okan

Üye
sadece kendi çektiğin resimler tam ekran oluyor

tool_x

Üye
sadce kendi cektiklerini yapabiliyorsun digerlerini yapamamak cok kotu ama alısmak lazım bu kadar donanımlı bi cihaza bu yakısmıyor aslında

e_j_DER

e_j_DER

Üye
AYARLARDA EKRAN AYARLARINA GİR BAŞKA ŞANSIN YOK ABİSİ:oke:

karizma-okan

Üye
gerçekten yakışmıyor

tigana

Üye
arkadaşım ayarlardan olmuyor o olay sen duwar kağıdını 320*240 olduğuna eminmisin eminsen olmamasının imkanı yok

Muratn2007

Üye
aga bak sana bişe diim mi ben de de var d900i. sen ya bu konudan hiç anlamıon yada milleti yalandan oyalıon. bi kere 320*240 bi ekranı vardır d900i nin bu çözünürlükte bi resimi duvar kağıdı olarak yaparsan tam ekran olur.

--------------- Ekleme ---------------

ben kendim den biliorm. en az 15 20 tane reim yaptım gene oluo . bi resme has bi özellik diil

dipower

dipower

Üye
saollasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt