D900 için mp3 programı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ebedi-

Üye
    Konu Sahibi
D900 için mp3 programı
arkadaşlar aradım bulamadım ALLAH RIZASI İÇİN ne olur bana bi D900 için mp3 programı bulun şididen tşk

oguzh3n

oguzh3n

Üye
arkadaşım samsung telefonlarına mp3 programı yüklenmeskikendi orjinal programı var zaten?

ebedi-

Üye
    Konu Sahibi
eyw saolasın

bidibidi12

bidibidi12

Üye
:D:D:D:D:D arkadaşlar esprimiydi bu telefon alıyorsun ve mp3 okuyabildiğini bilmiyorsun....Onuda geçtim 2007 nin en iyi telefonunda mp3 player olmaz olur mu hiç???

looruss

Üye
eline sağlık kardeşş :sn: savul

EVRENCEEE

EVRENCEEE

Üye
SEVGİLİ ARKADASIM MP3 PROGRAMI İSTEMİŞSİNYA BEN SANA Bİ TANE VEREYİM. BELKİ SİMDİKİNDEN MEMNUN DEGİLSİNDİR.GÜZEL Bİ PROGRAM. KOLAY GELSİN
:oke:

dipower

dipower

Üye
saolun arkiler

komikaze1905

Üye
yahu arkadaş telefonun kendi mp3 playerı var aslanlar gibi
ki bu telefon 2007 nin en iyisi seçilmiş
insan bi araştırır ya

fatihbilir

Üye
yaa abi sis programı açmaz d900de java player bulun

SvSSefa

Üye
saolasın

sisst

Üye
herkes konuyu acan arkadası bozmuş aa bilmiyomsn mp3 programı var kendinin diye.
kusura bakmayın da mp3 çalar ın calma listeleri 30 tane alıyo max.
4 tane calma listesi var toplam 120 müzik alıyo ama adam belki 120 den fazla şarkı atıp dinlemek istiyoo .
ayrıca 120 tane de sayılmaz çünkü listeler arası geçiş yapmak lazım o da hiç hoş değil.
samsung d900 için ayrı bir müzik çalar yuklenio mu yüklenmio mu bunun cevabını verecek olan var mı ?

saaygin2125

Üye
u 600 mp3 dosyasını açmayıp desteklenmeyen dosya yazıyor

Gamér39

Gamér39

Üye
Cok iyi olmasada Baya Şarkı alıyor listeye ( Bluetothla Alınan Şarkıları çalmıyor ) İşinize yararsa + rep lütfen (:

MsMrMehmet

Üye
LİNK BOZUK KARDEŞ YAW YOK MU J700i için mp3 programı jarlı yüklüyom tıklıyom telefondan gönder diyo Kur demesi lazım onun için jar ve jad olması lazım yok mu koyun ya offf 3 haftadır bakıyom sitelere yok yoksa yok diiyin

--------------- Ekleme ---------------

tema da yok koyucak pc suiteyle oluyo diyosunuz ama nasıl oluyo anlatmıyosunuz atmayın kafadan adam akılı tam koyun şuraya

21aslanbey

Üye
GüseL ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt