d 900i orjinAL tema yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

refereee

Üye
    Konu Sahibi
d 900i orjinAL tema yardım...
arkadaşlar d 900i de telefonun kendisinde kayıtlı olan temayı nereden bulabilirim. bu temayı başka telefona yükleyebilir miyim.... teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: muhammed436

eses_nuri

eses_nuri

Üye
walla bu temayı bulabileceğini sanmam hem d900i de kullanılan temayı başka hangi telefona atmayı düşünüyosun ki??

neander

neander

Üye
Temayı nereden bulabilirim derken telefonun içinde mi bulmaya çalışıyorsun yoksa bu tema sende yokda mı bulmaya çalışıyorsun ??

refereee

Üye
    Konu Sahibi
temayı bulayım da nereden olursa olsun temayı başka telefonda da kullanmak istiyorumn mesela nokia 6300 ve diğer nokia telefonlarda olabilir mi acaba?...

eses_nuri

eses_nuri

Üye
olmaz kanımca ??

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Malesef No Olmaz

emreemre01

Üye
olmaz temeyıda ekran ayarlarında duvar kagıdına gir orada normal deyken joystick in sağ tuşuna bas temeya geçer

ozcanerhan

Üye
amklar

acacia

acacia

Üye
arklar yazmak istemiştir dye düşünüyorum (yani inşallah)
arkadaşlar samsungun kanayan yarası tema yüklemek çoğu samsunga tema yüklenemiyor keşke böyle bişe olsa ama yok benimkinde bne kabullendim sizde öle yapmak zorundasınız başka şelre bakalım artık tema yokk

karizma-okan

Üye
orjinal tema derken heralde camiili temayı diyorsan

ayarlar,ekran ayarları,duvar kağıdı,normal yazısını tema yap eğer dediğin orjinal tema oysa

kacakkole

Üye
Tema oyun felan nerden indircem d900 i kullanıyom bu siteden nerrden iniyo

CyBeRMeMoLi

CyBeRMeMoLi

Üye
Kimdemiş yok diye
Öncelikle samsun d900i tema uzantısının pda oldugunu bilseniz indirir yüklersiniz java oyunları nasıl yüklüyosan bunuda yüklersin arkadaşım bilmeden yok demeyin lütfen

baskomutan77

baskomutan77

Üye
Kimdemiş yok diye
Öncelikle samsun d900i tema uzantısının pda oldugunu bilseniz indirir yüklersiniz java oyunları nasıl yüklüyosan bunuda yüklersin arkadaşım bilmeden yok demeyin lütfen
pda uzantılı dosyaları nasıl bulabiliriz bildiğin bi site varmı

CyBeRMeMoLi

CyBeRMeMoLi

Üye
6300 marka telefonların tema yapısı Farklı bu yollamak istediginiz o tema pda uzantılı ama 6300 için olanlarıda var bunun için yapmanız gereken “.nth" uzantılı bir zamana göre deişen tema bulmak

NO_NAME_1907

Üye
maalesef

tovra

Üye
nth bulabiliriz b de orası kolay ama nasıl yükleyecez orası onemli

dburak

Üye
lutfen terbiyeli ol

_düzceli_81

_düzceli_81

Üye