Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
d 900i mesaj sesi
Sponsorlu Bağlantılar
refereee
Üye
Konu Sahibi
d 900i mesaj sesi
d 900i ye mesaj sesi atayabiliyormusuz yoksa sadece telefonda yer alan 5 seslemi yetineceğiz.... teşekkürler....
eldemir_mehmet
Üye
valla arkadaşım onu bende çok merak ediyorum. ben çok uğraştım ama olmadı umarım birisi yardımcı olur.
danger03
Üye
telefondaki 5 adet mesaj sesinden başka bişe atayamazsın samsung un saçmalığı hala bu ufak sorunu yazılımla gidermemiş ne yazıkki sadece telefonun orjinal sesleri ile yetineceksin kardeş
refereee
Üye
Konu Sahibi
hiç araştırma yaptınız mı peki ? bu sorunu dile getiren , cevaplayan olmuşmudur acaba... bu kadar basit bir şeyi samsung nasıl atlar...?
esmercocuq35
Üye
evet arkadaşlar bende d900i kullanıcısıyım mecburen 5 zil sesi dışında hiçbişey olmuo bunlarla yetinmek zorundayız bu kadar özellikli tele bu kadar basit bişeyi nasıl koymazlar şaşıyorum doğrusu
emreemre01
Üye
be acc attım olmadı mp3 attım olmadı mp4 attım olmadı amr attım olmadı waw attım olmadı olmuyor işte
bubil94
Üye
hakikaten mesaj sesi değişmiyor oyun yüklemede saçmaladığı gibi burdada saçmalamış
karizma-okan
Üye
ewe gerçekten çok saçmalamışlar
General Omar
Üye
sadece o beş mesaj sesi var ve bu da saçmalık o kadar kaliteli tlf yapıyon ama ufacık sorunları gideremiyon
oguzh3n
Üye
var olan mesaj seslerinden başka sesleri etkin edemiyon..
ahmet75
Üye
saçma çoooooooooooooook
gece.ali
Üye
ne varsa var ne tartışıyorsunuz önemli olan problemi çözmemiz lazım
mhmtgyrtl
Üye
ben bukadar kazma adamlar görmedim her işe yaramayan ne varsa telefona doldurmuşlar mesaj sesini koymamışlar....
sensizim54
Üye
ya beyler d900i ses nasıl yükseltiliyor her yolu denedim yapamadım sade sekillde anlatacak biri varm ıyaww
komikaze1905
Üye
bence samsung özellkle yapıyo bu işi,mesaj geldimi samsung olduğu bellliolsun diye ,yoksa bu diğer işlerin yanında çocuk koyuncağı kalır samsungun mühendisleri için
pecten01
Üye
arkadaşlar bunun samsungla alakası yok bu windows tan kaynaklanıyo ben daha önce windows mobile 5.0 kullanan bi telefon kullanmıştım markası hp idi oda öleydi.windows sistemde değişiklik yapmadan samsungun yapabileceği bişey yok.
zooz
Üye
samsung un iyi yanı hızlı olması ama şu mesaj sesi gerçekten saçma olmuş
SrcN*
Üye
bende çok uğraştım olmadı fakat benim anlamadığım E250 de oluyodu benim kuzenimde wardı o gözümün önünde apmıştı mesaj sesi değiştirmeyi ama unuttum nasıl yaptığını
viruseko
Üye
telefonun yazılımıyla ilgili bişey sanırım
serdar433
Üye
bende çok araştırdım ama yok daha ama tek umudum ilerde bu küçük sorunu halletmeleri herkesinde tek isteği bence bu dileğim :P bazı durumlarda nokia bu tür olayları çoktan aşması doğru değil mi ???