d 900i mesaj sesi

Sponsorlu Bağlantılar

ozbildirici

Üye

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
malesef oyle mesaj sesı atılmıyor

bloodies

bloodies

Üye
arkadaşlar samsung d900i ye nasıl oyun yükleyebilir ve telefonun mb(yani megabayt)
sini artırabilirim

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
[sıze=4][ı]bence arastırmadan yok demeyelım bı kısı arastırıp bulmasa bu yokmu demektır sankı ınsallah bırısı ulurda herkes faydalanır[/ı][/sıze]

soyberk

Üye
teşekkürrleerrrrrrr

gunahsız21

gunahsız21

Üye
kardesım malesef o 5 tane sesle ıdare edecez yapacak bısey yok

bokscu

bokscu

Üye
kardesım degısmedıkten sonra uzatmanın ne anlamı var olmuyorsa canın saolsun ne olmus yanı

niksiz

Üye
arkadaşlar dosya gezgininden girdim ben ve cihaz hafızasında bulunan windows içeriğini kurcaladim sonrada mesaj sesleri olan yere kopyala yapistir formülüyle bi sürü ses ekledim ve oldu :)

--------------- Ekleme ---------------

pardon siz d900i demisiniz i900 sandıydım ::)

ubeyde00

Üye
benm telefonum samsung d880 ama ben herhangi bir şarkıyı mesaj sesi yapabiliyorum.Hemen anlatayım ayarlardan telefon ayarlarına giriyorum ordan telefon profillerine giriyorum ordan normal tercihi seçiyorum ve düzenle diyorum düzenle dediğimide hem zil sesini hem mesaj sesini değiştirebiliyorum...İnşallah aynısı sizdede olur :)

ufuk551

Üye
Ne yazık ki telefon profili diye bir şey bulamadım :(

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
malesef kardesım 5 tane mesaj sesıyle yetınecez yapacak bısey yok

aksoyy08

Üye
nokiada nasıl fexplorer var bundada böle bı yazılım olsa herseyını değiştirirsin ordaki sesler tahminimce uzantıları .mid piyasada istemediğin kadar dönüştürücü var istediğin müziği hazırlar program sayesinde atarsın ama önemli olan böle bi program varmı bende yeni aldım d900i hem tema olmayısına hemde mesaj sesinini değişmeyişine ayar oldum

Takipçi Satın Al

Üst Alt