Cydia çalışmıyo,açılmıyo lütfen yardımcı olurmusunuz lütfen ...

Sponsorlu Bağlantılar

starcry1

Üye
    Konu Sahibi
Cydia çalışmıyo,açılmıyo lütfen yardımcı olurmusunuz lütfen ...
Ben iPhone 3G 3.0 kullanıcısıyım forumda bedava oyun yükleyebilme adına açılmış bir konu vardı WinSCP ile yüklemek için falan daha sonra winscp yi kullanmam için OpenSSH yi yükledim ve daha sonra o forumda başka bi yükleme daha yapmam gerekiyormuş bende o yüklenmesi gereken şeyide yükledim ancak sonra cydiadan çıktı ve cydia ya girdiğimizde loading diyor ve sonra malesef atıyor programdan restart yapıp açıyım dedim fakat malesef yine açılmadı...

Farklı forumlara baktımda restore gerektigini yazmış 2 -3 kişi farklı bi çözüm varsa onu sölermisiniz

Çünkü okadar uygulama indirmişim hepsi gidecek restore edince lütfennnn yardım ediin ...

--------------- Ekleme ---------------

ya lütfen biri yardım etsinn yaaa

yönetici falan yok mu ya allah askna yardım etmiyecekmisiniz!!!! ???

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
3.0 versiyon iphonenin en cok sorun yaratan versiyonudur bence yapman gereken şey restore etmelisin başka çare yok

starcry1

Üye
    Konu Sahibi
iyi ama daha önce çalışıordu instalous mu ne böle bişey yükledim cydia dan daha sonra çalışmaz hale geldi işte :s

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
iyi ama daha önce çalışıordu instalous mu ne böle bişey yükledim cydia dan daha sonra çalışmaz hale geldi işte :s
ewet anladım dediğim gibi 3,0 versiyonu en problemli versiyondur wifi şarj güvemlik sorunları yaşanmıştı bir cok kişide 3.0 versiyıonunu kulanmadı eger yapabilirsen cydia yı sil tekrar yukle kolayı gelsin

starcry1

Üye
    Konu Sahibi
cydia yı nasıl silip tekrar nasıl nerden yükliycem ki kardeş onunla ilgili bir bilgi versen ya zahmet olmazsa

playka

Üye
cydia ile alakası yok installous u sil duzeliyor rock dan silebilirsin kapat ac sonra

starcry1

Üye
    Konu Sahibi
cydia ile alakası yok installous u sil duzeliyor rock dan silebilirsin kapat ac sonra

Ya ben rock uda bilmiyorm ama onuda artık arastrayim onada cevabı sizden beklemim çok sagolun :):oke:

starcry1

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben update de yaptım bu cihaza sonra cydia yı tekrar yükledim engin abi senin yöntemlerin ile fakat yine cydia açılmıyor plyaka arkadaşın dedigi yöntem nedi installous u silme fln ?
ve ben o installous u hiç yükleyemeyecekmiyim :(

sadikov

Üye
Ya ben rock uda bilmiyorm ama onuda artık arastrayim onada cevabı sizden beklemim çok sagolun :):oke:
madem telefonu yeniden sifirliyorsun ozaman itunesta telefonunu yeni olarak aktiv et yoksa eski bacup yükler ayni hatalr devam eder.
ikincisi blacra1n ile jailbreak yapiyorsan sadece cydiayi yükle yoksa problem cikar genelde cikiyor,cydia hic acmiyor.
elbetteki installosu yükleyceksin.
rocku kesinlikle tavsiye etmem.ilerde devamli problem cikiyor,ben sildim rahat ettim.

simdi daha basit söyliyeyim,hemen her cydia acilmadiginda telefonu yeniden restore etmene gerek yok.
ifun-winscp-yada benim kullandigim bana enbasit gelen diskaid ile usb-pc-iphone baglan
rockumumu silmek istiyorsun root-applications(istedigin uygulamyi sil)

cydiaya ekledigin herahngi bir source den dolyi devamli hatami veriyor?sourceyi sil problrmoi ortadan kaldir

root-etc-apt-sourcelist-

starcry1

Üye
    Konu Sahibi
usta şimdi ben açtım fakat diskaid de

-DiskAid
..... Start Here

sadece bu iki başlık var ve yine girsem bile hangi dosyayı silmem gerekiyor ben 3.1.2 yaptım black1run ile cydia açılmıyor yanlız benm 3.0 ikende açılmıyordu dedigim gibi installous yükledim openssh yükledim sonra açılmadı fln şimdi tam larak ne silcem nasıl baglancam bi ayrıntılı anlatırmısn ya lütfen zahmet olmazsa :)

kana

Üye
aynı sorun bendede başladı ya çözebildinmi sen

Ercan KABACAOĞLU

Ercan KABACAOĞLU

Üye
evet bende instalous seurce yükledi.m cydia çalışmadı restoremi atrcağım şunu adam akıllı tarif edin bilmiyorsanız yorum morum yazmyın bu ne saçmalık

Ercan KABACAOĞLU

Ercan KABACAOĞLU

Üye
acil yardım intolusu yükledim cydia gitti

tel 3g 8 gb 3.1.2 versiyon pc vista home premium

i tunes 9

[email protected] lütfen aldım alalı ne oyun ne uygulama yükeleyemedim restore edemiyorum frimware 3.1 2 yi itunes görmüyor

renklilensli

Üye
herşeyi tekrar yükleyince cydia çalışıyor

3.1.2 tekrar yükle blackra1n yap

dharma54

Üye
arkadaslar iphone 3gs var cydia yukledım ama telefon kapandı ne yapacagım

distrapter

Üye
teşekkürler. sorun çözüldü

cengurcay