kralciplak35
Üye
android telefona exchange hesap ekleme ve senkronizasyon hatası!!!!!!
merhaba tüm foruma
benim sorunum atrix 4g 2.3.7 redpill sürümüne ait telefonumda malesef hesaplar ve
denediğim çözüm yöntemleri şöyle
1. rom u sildim komple wipe cache i filan sildim sonra tekrar yükledim
2. ics rom buldum yükledim olmadı
3. farklı internet bağlantılarından denedim avea hattımdan denedim olmadı
4. dns ayarlarını 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yaptım olmadı
ve şu an aklıma gelmiyenlerde olabilir çok şey denedim ama malesef çözüm bulamadım internette kaynakları okudum gördüğüm çözümleri denedim ama olmuyor bir türlü hesap ekliyemediğim
aslında benim amacım android markete girmek bu hesabı eklemeden girmenin bir yolu var ise onuda söylerseniz benim problemimi çözmüş olursunuz.
ayrıca cep telefonumdan gmail ve hotmail hesaplarıma girebiliyorum sorun yok ve google play e girdiğimdede sorun olmuyor bir önceki telefonumu (lg gt540) ve şimdiki atrix 4g yi görüyor indirmek istediğimde hangisine indirmek istersiniz diye soruyor atrix 4g yi seçiyorum telefonunuza indirelecek diyor ama indirilen bir şey olmuyor. ben
benim sorunum atrix 4g 2.3.7 redpill sürümüne ait telefonumda malesef hesaplar ve
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kronizasyon kısmına hesap ekliyemiyorum, bu nedenlede malesef android market (google play) kullanamıyorum. hesap olarak gmail ve hotmail kullanıyorum her ikisindede ''kurulum tamamlanamadı sunucu bağlantısı açılamıyor'' hatası alıyorum... denediğim çözüm yöntemleri şöyle
1. rom u sildim komple wipe cache i filan sildim sonra tekrar yükledim
madı 2. ics rom buldum yükledim olmadı
3. farklı internet bağlantılarından denedim avea hattımdan denedim olmadı
4. dns ayarlarını 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yaptım olmadı
ve şu an aklıma gelmiyenlerde olabilir çok şey denedim ama malesef çözüm bulamadım internette kaynakları okudum gördüğüm çözümleri denedim ama olmuyor bir türlü hesap ekliyemediğim
android market açılmıyor. aslında benim amacım android markete girmek bu hesabı eklemeden girmenin bir yolu var ise onuda söylerseniz benim problemimi çözmüş olursunuz.
ayrıca cep telefonumdan gmail ve hotmail hesaplarıma girebiliyorum sorun yok ve google play e girdiğimdede sorun olmuyor bir önceki telefonumu (lg gt540) ve şimdiki atrix 4g yi görüyor indirmek istediğimde hangisine indirmek istersiniz diye soruyor atrix 4g yi seçiyorum telefonunuza indirelecek diyor ama indirilen bir şey olmuyor. ben
önce bu telefonda bu rom la android marketi kullanabiliyordum ve senkronizasyonda problem yaşamıyordum nezaman ics yükledim herşey ondan sonra oldu bir daha marketin m sini göremedik tekrar geri döndüm eski rom muma ama hikaye yok yok yok... lütfenyardım edin bana