Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

Alican426

Üye
bu telefonlar arsından önerdiğin nedir
senin için bir bakıyım şu telefonlara cevabımı yazarım
senin için bir bakıyım şu telefonlara cevabımı yazarım
ben m5 al derim uzun vadede zorlanmaz ama bence 2016 yakadar bekle hatta haziran'a kadar fiyatlar düşer zaten yılbaşına az kaldı yılbaşı indirimide olacak o zaman telefonlarda indirim olacak biraz daha sabret yılbaşında almaya karar ver derim ama şuan ki önemim m5

BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
bende öyle düşündüm zaten şuan siyah modeli yok bekliyecem

Alican426

Üye
Güzel bulunması zor rom artık en son linkler ölmüştü bende rastgele bir yerden bulmuştum. cm11 chrononun geliştirdiği var gayet stabil ve performansı tavan yapıyor antutudan 13505 aldı bende 3.1 kernel ile şarjı günlük mesajlaşma gezinde 1 büçük gün fln gidiyor oyun oynarsan 4-5 saat arası bitiyor onu tavsiye ederim
yeni telefon alana kadar onu kullan istersen

BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
Güzel bulunması zor rom artık en son linkler ölmüştü bende rastgele bir yerden bulmuştum. cm11 chrononun geliştirdiği var gayet stabil ve performansı tavan yapıyor antutudan 13505 aldı bende 3.1 kernel ile şarjı günlük mesajlaşma gezinde 1 büçük gün fln gidiyor oyun oynarsan 4-5 saat arası bitiyor onu tavsiye ederim

yeni telefon alana kadar onu kullan istersen
bende öyle düşünüyorum stabil suan sıkıntısı yok

• Beğen
Tepkiler: Alican426
NeoOSMANLICI

NeoOSMANLICI

Üye
yani aslında g3 aşırı ısnıyor arkadaşımda var ondan biliyorum önermedi
asus zf2 kafamda soru işareti
sony m5 siyahı yok bu yüzden almiyacam gibi
sony z2 ve z3c var bide
bişi sorcam m5 daha doğrusu sony cihazlar aşırı ısınıyor diyorlar doğru mu acaba

ettu

ettu

Üye
tamam 1 dk şuan odinle geri dönüyorum adımları tekrar yazacağım buraya madde halinde
Hani tekrar yazacaktın alican426? Yoksa bu romu stabil değil mi? Oyun filan oynamam. Benim için rom stabil olsun, telefon kitlenmesin, tabii ki pili de hemen yutmasın.

zencibitc

zencibitc

Üye
bişi sorcam m5 daha doğrusu sony cihazlar aşırı ısınıyor diyorlar doğru mu acaba
çok ısınıyor değil elinde hissediyorsun ısıyı. bende xperia z2 var elimde sıcaklık hissettim cpuz den baktığımda 43 derece olduğunu gördüm. yanları aliminyum arkası cam olduğu için sadece hissediyorsunuz plastikte hissetmiyorsun yani normal

smh60

smh60

Üye
Isınmayan cihaz henüz görmedim ben aslında genelde hepsi aynı civarlarda ısınıyor sadece malzemeden dolayı sıcaklığı hissettirme olayı farklı

• Beğen
Tepkiler: zencibitc

Alican426

Üye
Hani tekrar yazacaktın alican426? Yoksa bu romu stabil değil mi? Oyun filan oynamam. Benim için rom stabil olsun, telefon kitlenmesin, tabii ki pili de hemen yutmasın.
kusura bakma sınavlarfln unutmuşum afedersin stabil bi rom bu ama ingilizce şimdi daha iyi bir rom bakıyorum bulursam her şeyiyle anlatırım sana tekrardan kusura bakma

ettu

ettu

Üye
Önemli olanda senin sınavların. Benim acelem yok. Sen deneyip en stabil romu bulursan buraya yazarsın. Bende onu kurarım.

Alican426

Üye
Önemli olanda senin sınavların. Benim acelem yok. Sen deneyip en stabil romu bulursan buraya yazarsın. Bende onu kurarım.
hepsi stabil örneğin cm11 vanir rom liquid RR aosp hepsi stabil ama pil bakımından ise cm11 derim şarjjı uzun gidiyor bu siteden en son sürümü indir cm11 buradan gapsı indir bunları indir sd karta at hafıza kartına yani. cihaz 4.1.2 de ise şuan cmw flaşlıcan yazmıştım. recovery ye al telefonu, wipe data factory reset yap sonra wipe cache partition yap install from sd karta power tuşu ile bas ses açmalar asağı yukarıydı.ordan en baştakine tıkla choose zip from sdcard olana. ordan indirdiklerini seç ilk önce cm 11 yes de. karşına bir yükleme çıkacak oralar dokunarak next diyeceksin yukarda bir isater var. ona tıkla ıagree with tems of use diye ona tıkla next de , sonra tekrar next de , sonra intall now de bekle birazsonra next de orda yukarda seçili olan bir seçenek var ona tıkla bi kez iptal et onu reboot your device now diye iptal et sonra finish de recoveriye al tekrar sd karta gel ordan gappsı seç yükle sonra reboot system yap rom hazır bu daha iyi şarjı uzun gidiyor oyunlarda takılma yapmıyor

The Nyks

The Nyks

Üye
beyler ace 2 için mega wipe varmıydı

The Nyks

The Nyks

Üye
benim telde odinden orjinal romu atıyorum cwm yükleyince açılmıyor 40 kere felan cwm yüklersen anca geliyo açılıyor ama ekran yok