BraveHeart1923
Üye
bu telefonlar arsından önerdiğin nedirrenklere takılma derim ilerde renk yüzünden pişman olabilirsin siyah istiyorsan kılıf al siyah onu tak![]()
bu telefonlar arsından önerdiğin nedirrenklere takılma derim ilerde renk yüzünden pişman olabilirsin siyah istiyorsan kılıf al siyah onu tak![]()
senin için bir bakıyım şu telefonlara cevabımı yazarımbu telefonlar arsından önerdiğin nedir
senin için bir bakıyım şu telefonlara cevabımı yazarımbu telefonlar arsından önerdiğin nedir
ben m5 al derim uzun vadede zorlanmaz ama bence 2016 yakadar bekle hatta haziran'a kadar fiyatlar düşer zaten yılbaşına az kaldı yılbaşı indirimide olacak o zaman telefonlarda indirim olacak biraz daha sabret yılbaşında almaya karar ver derim ama şuan ki önemim m5bu telefonlar arsından önerdiğin nedir
Bence de daha iyi olur bir şey sorucağım size Ace 2 varsa elinizde şuan hangi romda kullanıyorsunuz ?bende öyle düşündüm zaten şuan siyah modeli yok bekliyecem
CrystalPA 8.50Bence de daha iyi olur bir şey sorucağım size Ace 2 varsa elinizde şuan hangi romda kullanıyorsunuz ?
Güzel bulunması zor rom artık en son linkler ölmüştü bende rastgele bir yerden bulmuştum. cm11 chrononun geliştirdiği var gayet stabil ve performansı tavan yapıyor antutudan 13505 aldı bende 3.1 kernel ile şarjı günlük mesajlaşma gezinde 1 büçük gün fln gidiyor oyun oynarsan 4-5 saat arası bitiyor onu tavsiye ederimCrystalPA 8.50
yeni telefon alana kadar onu kullan istersenCrystalPA 8.50
bende öyle düşünüyorum stabil suan sıkıntısı yokGüzel bulunması zor rom artık en son linkler ölmüştü bende rastgele bir yerden bulmuştum. cm11 chrononun geliştirdiği var gayet stabil ve performansı tavan yapıyor antutudan 13505 aldı bende 3.1 kernel ile şarjı günlük mesajlaşma gezinde 1 büçük gün fln gidiyor oyun oynarsan 4-5 saat arası bitiyor onu tavsiye ederim
yeni telefon alana kadar onu kullan istersen
bişi sorcam m5 daha doğrusu sony cihazlar aşırı ısınıyor diyorlar doğru mu acabayani aslında g3 aşırı ısnıyor arkadaşımda var ondan biliyorum önermedi
asus zf2 kafamda soru işareti
sony m5 siyahı yok bu yüzden almiyacam gibi
sony z2 ve z3c var bide
Hani tekrar yazacaktın alican426? Yoksa bu romu stabil değil mi? Oyun filan oynamam. Benim için rom stabil olsun, telefon kitlenmesin, tabii ki pili de hemen yutmasın.tamam 1 dk şuan odinle geri dönüyorum adımları tekrar yazacağım buraya madde halinde
çok ısınıyor değil elinde hissediyorsun ısıyı. bende xperia z2 var elimde sıcaklık hissettim cpuz den baktığımda 43 derece olduğunu gördüm. yanları aliminyum arkası cam olduğu için sadece hissediyorsunuz plastikte hissetmiyorsun yani normalbişi sorcam m5 daha doğrusu sony cihazlar aşırı ısınıyor diyorlar doğru mu acaba
Isınmayan cihaz henüz görmedim ben aslında genelde hepsi aynı civarlarda ısınıyor sadece malzemeden dolayı sıcaklığı hissettirme olayı farklıbişi sorcam m5 daha doğrusu sony cihazlar aşırı ısınıyor diyorlar doğru mu acaba
kusura bakma sınavlarfln unutmuşum afedersin stabil bi rom bu ama ingilizce şimdi daha iyi bir rom bakıyorum bulursam her şeyiyle anlatırım sana tekrardan kusura bakmaHani tekrar yazacaktın alican426? Yoksa bu romu stabil değil mi? Oyun filan oynamam. Benim için rom stabil olsun, telefon kitlenmesin, tabii ki pili de hemen yutmasın.
ısınıyorsa sok suya düzelirbişi sorcam m5 daha doğrusu sony cihazlar aşırı ısınıyor diyorlar doğru mu acaba
güzel =Dısınıyorsa sok suya düzelir
hepsi stabil örneğin cm11 vanir rom liquid RR aosp hepsi stabil ama pil bakımından ise cm11 derim şarjjı uzun gidiyorÖnemli olanda senin sınavların. Benim acelem yok. Sen deneyip en stabil romu bulursan buraya yazarsın. Bende onu kurarım.
benim bildiğim yoktu zaten ihtiyacım olmadıbeyler ace 2 için mega wipe varmıydı
cwm ssürümün kaçbenim telde odinden orjinal romu atıyorum cwm yükleyince açılmıyor 40 kere felan cwm yüklersen anca geliyo açılıyor ama ekran yok