Sana tavsiyem hic ugrasma rom kurBir acemi olarak telefonumu 2.1.6’dan 4.1.2’ye yükselteyim dedim. Epey uğraştıktan sonra yükselttim. Telefon kendi kendini güncelledi. Sonra rootlayayım dedim. Yüzüme gözüme bulaştırdım. Kaç tane yöntem denedim ama hiçbirinde başaramadım. En sonunda play Storeden indirdiğim Key Root Master(MOD Version).apk ile rootladım. Emin olmak için telefonu kapatıp açtığımda Root olup olmadığını kontrol etmek için menü tuşuna baktım. SuperUser uygulaması yoktu.Root olup olmadığını kontrol etmek için menü tuşuna baktım. SuperUser yazısı yoktu. Fakat Root Checker ile test edince. Root Access:Yes yazdı. Titanium backup programında da telefonun rootlu olduğunu gördüm. Sonra telefonun masa üstünde bir simge oluştu. Ne kaldırabildim nede silebildim. 8 GB’lık SD kartımı hafıza kartı olarak gösterdikten sonra sorunlar çıktı. Karta hiçbir şekilde dosya atamadım. Kartın sorunlu olduğunu anlayınca formatladım, sorun çözüldü. En sonunda telefonu formatladım. Sonrada temiz bir kurulum yaptım. Cihaz özelliklerinde Ana bant sürümü:I8160XXMH1, Kernel sürümü:3.0.31-1016990 yazıyor. İşte bundan sonra hangi sırayı takip edeceğimi bilmiyorum. Bildiri kısmında “Yazılım güncellemesi” var. Bu güncellemeyi yapayım mı? Güncellemeyi yaparsam 4.1.2’den daha yüksek sürüme mi geçeceğim? Sonra da root mı yapayım? En sonunda da sıra rom yüklemeye mi gelecek? Romların çoğunun stabil olmadığını okuyorum. Rom yüklemeden kullanırsam sorun olur mu?
Dedigim romda root sorunluByBlaCk4
Ama telefonu rootlu yapmam lazım. Çünkü kullanacağım bazı programlar mutlaka root istiyor. Bazı romları yükleyince telefona root geldiğini duydum. Şayet böyle oluyorsa dediğin romu hemen kurarım. Sence ne yapayım bu durumda?
telefonun neyBenimde bir roma ihtiulyacim var lutfen yardimci olurmusunuz :/
telefonun ney
cm 7.2 tabanli kitkat aratyuzlu kendi duzenledigim bu romu oneririm https://www.maxicep.com/forum/index.php?threads/933407/ kullanmaya baslamadan once numaralarini google hesabina yedekle cunku cm tabanli romlarda sim kart icerigi gorunmuyor, romu kurduktan sonra google hesabinangiris yapip senkronize edersen numaralar geri gelirAce s5830İ
cm 7.2 tabanli kitkat aratyuzlu kendi duzenledigim bu romu oneririm https://www.maxicep.com/forum/index.php?threads/933407/ kullanmaya baslamadan once numaralarini google hesabina yedekle cunku cm tabanli romlarda sim kart icerigi gorunmuyor, romu kurduktan sonra google hesabinangiris yapip senkronize edersen numaralar geri gelir
launcherla alakasi yok bu tamamen farkli bir surum, saf androidin uzerine modlanmis bir yazilim, ama illa yazilim yukselsin istiyorsan kitkat yazilimlarida var ama tam stabil calismiyor 2 3 gunden uzun sure kullanabilecegini sanmiyorum ama istersen link verebilirimO launcherdan baska bir gorev gormezki .![]()
biraz surumde yuksek olsun 4.0 gibi mesela.
launcherla alakasi yok bu tamamen farkli bir surum, saf androidin uzerine modlanmis bir yazilim, ama illa yazilim yukselsin istiyorsan kitkat yazilimlarida var ama tam stabil calismiyor 2 3 gunden uzun sure kullanabilecegini sanmiyorum ama istersen link verebilirim
arkadasin teki sunu onerdi nedetsin ? Birde kendi onerdikleribi dinliyorum bu arada ozele geciver. forum uzerinden atamadim sen atabilirmisin mesajlauncherla alakasi olmadigini bende biliyorum benzetme yaptim .
surumde azicik yukselsin ama yani.arkadasin teki sunu onerdi nedetsin ? Birde kendi onerdikleribi dinliyorum bu arada ozele geciver.
Link :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hangi telefonu aldınBeyler ben ace 2 den kurtuldum sonunda sizede tavsiye ederim nekadar kısa sürede kurtulursanız o kadar iyi ALLAH sizede nasip edsin ace 2 den kurtulmayı