Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

ettu

ettu

Üye
Tuh be ya.

The Nyks

The Nyks

Üye
Bu romda cihaziniz bu surumle uyumlu değil hatası varmı?

dodomax159

Üye
Beyler 5.1.1 romu yükledim rom çok iyi stabil fakat instagramda videolar açılmıyor.Açmaya çalıstığı zaman instagram durduruldu hatası veriyor.Ara sıra youtubeda da oluyor.İçindeki Flash da sorun var galiba yada bu sorun tek bende yardımlarınızı bekliyorum.

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Beyler 5.1.1 romu yükledim rom çok iyi stabil fakat instagramda videolar açılmıyor.Açmaya çalıstığı zaman instagram durduruldu hatası veriyor.Ara sıra youtubeda da oluyor.İçindeki Flash da sorun var galiba yada bu sorun tek bende yardımlarınızı bekliyorum.
Bu sorun herkeste var video ile ilgili seyler bug olabiliyor rom daha stable surum olarak cıkmadı biraz beklemen lazım stable surumu

mamibaba5234

Üye
Arkadaslar bi yardim edin.Ace 2 icin yeni bi rom buldum Paranoid 4.1.2 jb olan romu var ace 2 icin hatta yputubede videosu var.Ama rom hayalet gibi aylardir indirecek bir yer bulamadim.Birisi benim icin bulirsa daha iyi bir siteye upload ederse cok iyi olur cevap bekliyorum

mamibaba5234

Üye
Yokmu bilen bilenyoksa soylesin he gun kontrol etmeyim

BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
senin için şimdi araştrıyorum
cm 10 kullan ben mutluyum cm 10 ile

mamibaba5234

Üye
Eyw kardesim saol

Kar Fırtınası

Kar Fırtınası

Üye
Bu rom ne zaman günlük kullanıma uygun hale gelecek.Yüklüyorum,oyunu açıyorum,belirli bir süre oynuyorum,sonra oyundan atıyor.Görünüm ve tema olarak cm 11den güzel,ama kernel ve rom henüz iyi bir oyun performansı sunamıyor.

The Nyks

The Nyks

Üye
Beyler ben otg yi takiyorum mause falan elektrik gidiyo isiklari yaniyo ama telde gozukmuo bunu nasil yapcaz kernelle fln olurmu

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellendi yeni rom ve gapps eklendi
Beyler ben otg yi takiyorum mause falan elektrik gidiyo isiklari yaniyo ama telde gozukmuo bunu nasil yapcaz kernelle fln olurmu
Bildiğim kadarıyla ace 2 de otg çalısmıyor ama ısıklar falan yanıyo demissin y kablo ile dene belki olur cihazın gücü yetmemistir belki
Bu rom ne zaman günlük kullanıma uygun hale gelecek.Yüklüyorum,oyunu açıyorum,belirli bir süre oynuyorum,sonra oyundan atıyor.Görünüm ve tema olarak cm 11den güzel,ama kernel ve rom henüz iyi bir oyun performansı sunamıyor.
Rom suan beta bu yuzden performans dususleri olması normal stable sürüm çıkınca rom hızlı hale gelir

The Nyks

The Nyks

Üye
mause bile elektrik gidiyoçalışıyor yazılımsal bi çözümü olması lazım

BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
şu aralar güncelleme gelmemesi fırtına öncesi sessizlik gibi

• Beğen
Tepkiler: ByBlaCk4
The Nyks

The Nyks

Üye
ben yükledim sonra bayağı kullandım bi süre sonra recovery moda geçip bişi yapmam lazm dı recovery açılmadı sonra telde açılmadı

mahmut ketme

Üye
ben galaxy ace 2 ye
4.4 kitkat sürümü yukledim hızlıydı en iyisi bu tavsiye ederim
5.0 lolipop yukledim ara sıra donuyordu
5.1 lolipop yukledim hep durdu hatası alıyordum ama buda hızlıydı suan tekrar yuklüyorum
teşekkür ederim bizlere yardımcı oldugun için

spanyol12

Üye
Rom hakkında deneyimlerimi açıklıyorum arkadaşlar..
Romu iilk yüklediğimde gayet stabil bir sekilde çalışmaya başladı.Ara geçişler gayet iyiydi Şarjı güzeldi(hala güzel)Ve sonra telefon kafayı yedi kendiliğinden kapanıyor.depolama alanı çok çabujk doluyor(3 uygulamada yaklaşık 300mb bi alan harcamış ama toplayan 150 etmez)Takılmalar başlıyor Ve en kötüsü telefon çaldığında tuş kilidini açmadan cevap veremiyoruz.Bende LqS 4.4.2 En iyisi

NeoOSMANLICI

NeoOSMANLICI

Üye
maalesef artık ace 2 nin ömrü sona erdi aklı başında bir rom veya bir güncelleme yok her romun ayrı bi eksiklii var maalesef en iyisi stock gingerbread 2.3.6

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
konu güncellendi

rggerter

Üye
Rom u yükledim ama şebeke sorunu var, telefonum çekmiyor?