Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

mamibaba5234

Üye
Beyler liquosmoot die bi rom 3.1 olani kurdum androidi 4.3.1 islemci en fazla 800 mhz oluyo.Ama oyunlarda felan yinde kasmiyo.Ben 1250 yapmak istiyorum romda mi sıkıntı var anlamadim

delimatkap

delimatkap

Üye
Beyler liquosmoot die bi rom 3.1 olani kurdum androidi 4.3.1 islemci en fazla 800 mhz oluyo.Ama oyunlarda felan yinde kasmiyo.Ben 1250 yapmak istiyorum romda mi sıkıntı var anlamadim

Kitkat bir rom o yanlis kurmus olmalisin ? 3.2 daha iyi.

mamibaba5234

Üye
Kardesim o 3.2 aradim durdum bulamadim.Hwr yerde goo.im diye bir link verio o linkte ölü oluyo.Bulabilirsin linki cok iyi olur.Tesekkurler
Benim kurduum romun üzerinde 2.35 yaziodu
Ama ben neden se 3.1 die biliorum garip :)

shapew

Üye
Arkdaslar acil cevap verin ya delirecem az kaldi 2 hafta once omni rom 5.01 mi ne oni kurdum burdan indirdim sonra romdan birsey flaslanmiordu heryerini karistirdim recoveryden sonra telefon acilmadi gitti 4.01 kurdum sonra tekrar ligudidsmotu kurdum bu sefer arama yapior internet cekmiyor acilmiyor internet kafayi yucem ustune bir suru rom attim yine duzelmedi nasil cozcez bu sorunu hi yasayan var mi ?
Arkdaslar acil cevap verin ya delirecem az kaldi 2 hafta once omni rom 5.01 mi ne oni kurdum burdan indirdim sonra romdan birsey flaslanmiordu heryerini karistirdim recoveryden sonra telefon acilmadi gitti 4.01 kurdum sonra tekrar ligudidsmotu kurdum bu sefer arama yapior internet cekmiyor acilmiyor internet kafayi yucem ustune bir suru rom attim yine duzelmedi nasil cozcez bu sorunu hi yasayan var mi ?

ylmz11

Üye
shapew kardeşim recovery de wipe seçeneklerini uyguladın dimi

mamibaba5234

Üye
Beyler bana bi cozum yolu soyleyin elimde bHello,

Unfortunately, as of this time, the main portions of goo.im have been disabled. Due to a finance issue, our CDN account has been suspended, and all files stored on it are effectively non-accessible. Due to some RL issues on my(Alexander)'s part, once goo started actively losing money 6 months ago, I had changed jobs a bit to help support goo. Unfortunately, this wasn't enough combined with some other issues that crept up on me. Due to this, I'm formally shutting down Goo. There is an offer in to take over the files and hosting from a generous sponsor, however, until the financial issues are sorted out, they are unable to adsorb Goo. It's been my pleasure to serve files for you all for the past couple of years, and I wish everyone good luck into the future.

-- Snipa/Alexander Blair

If you have picked up a sponor account within the last two months, please reach out to us if you'd like a refund. It may take some time, but we'll do our best to get these processed and sent out. -- Thanks for everyone who's supported us over the years.lgisayar yok.Liquismoot 3.2 romunu indircem goog.im die bi linke bagliyo bu.
linke tiklayinca karsima bu yazilar cikio.
Beyler elimde bilgisayar yok liqusmoot romunu aticam bu linke tikliyom karsima bu ingilizce yazilar cikio baska hic bir link bulamadim liqusmoot 3.2 icin.Napabilirim siz biyere indirip upload edebiliomusunuz yardim:(

delimatkap

delimatkap

Üye
GB stock rom kur odin ile.

mamibaba5234

Üye
Malesef elimde pc yok

mamibaba5234

Üye
Tmm kardesim eyw

mamibaba5234

Üye
Bana smoot 3.2 romunun direk sorunsuz indirme linkini atabilecek varmi ? Yukardaki site kapanmis pc den yapamadim indirmeyi

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
Arkadaslar telefonun ana bant i XXXX yaziyor nasil cozebilirim acil?? :((

mamibaba5234

Üye
Sonunda buldum su 3.2 ya :D Yabanci sitelerde cok karisik isteyenler

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
Konu burda burdakini yap sorun cozulur
Yaptim ma cozulmedi bende modemfs dosyasi silindi yanliskla sildim hafizayi temizlerken sen bana upload etsen ne olur ByBlaCk4