Galaxy S3 i9300 Cyanogenmod 12 Android 5.0.2 Unoffical i9300 [Weekly 10.0] [2015-04-01]

Sponsorlu Bağlantılar

hhararli

hhararli

Üye
Bana göre blekota 4.4.4 daha iyi rom
Otadan güncelleme olmuyor sanırım
valla yükle deseydin dosyaları bile indirmiştim dün hazırdı :D bekleyelim biraz görsel olarak hoşuma gitti aslında bu değişik ama dün eğpey siteye baktım hata alan çokmuş sanırım

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
valla yükle deseydin dosyaları bile indirmiştim dün hazırdı :D bekleyelim biraz görsel olarak hoşuma gitti aslında bu değişik ama dün eğpey siteye baktım hata alan çokmuş sanırım
Ben beta 8 kullanmıştım beta 8 den beri 10 civarında güncelleme aldı
Hız olarak gayet iyiydi şarjı hızlı bitiyordu kullandığın romu yedekle bu romu yükle beğenmezsen yedeğe dönersin

hhararli

hhararli

Üye
romu nasıl yedekleyecez titanium ile mi

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
romu nasıl yedekleyecez titanium ile mi
Konuda yazıyor titanium ile değil philz ile yedekliyeceksin philz ile yedekleme yapıyor ama bazen yedekte hata oluyor eğer önemli dosyaların programların varsa başka bir şekilde yedekle sonra philz ile yedekle
Yedeğe dönerken yedek çalışmazsa yeniden kullandığın romu yüklersin

hhararli

hhararli

Üye
rom yüklemede hata veriyo yüklemiyor nedendir acep

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
lütfen hatayı açıklayınız

hhararli

hhararli

Üye
rootlu olmaz olur mu blekotanın romu kullanıyorum :D neyse zaten vazgeçtim başka bi yerden yükledim hoşuma gitmedi

pro.engineer

pro.engineer

Üye
weekly 10 yayınlandı

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Weekly 10 linki konuya eklendi

42emre

42emre

Üye
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
hayir gitmez yuklu olanin üstüne yükle

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
burak kardeş bisey soracam. ben simdi bu weekly 10 u indirdim diyelim yukledigimde sifirdanmi kurulcak. yani suan yuklu olan hesap uygulama vs gifecek mi??
Sıfırdan kursan daha iyi

jongass

Üye
Arkadaşlar romlarin uzerine boeffla mi kurmak iyidir archi mi yoksa googy kernel mi bir tek boefflayi denedim su ana kadar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
boeffla daha iyi. archi guncellese guzel olurdu

jongass

Üye
Boefflada da sarj cok cabuk bitiyor ya neyse

pro.engineer

pro.engineer

Üye
deneyen var mı weekly 10 u ?

jongass

Üye
Acikcasi denemek isterdim fakat ilk basta hızlı olup sonradan kasmasi ve bataryanin su gibu akmasi yuzunden vazgectim fakat weekly 8-9 surumlerinden pek fazla bir sey degistigini sanmiyorum

42emre

42emre

Üye
1 gundur kullaniyorum kasmalar azalmis. sarj konusuna gelince cm yine ayni :)))