romda soyle bi dengesizlik var acinca 20-30 dakika berbat calisiyor bazen gereksiz hizli bazen yavas sonra sabit seri calisiyor. kapa ac yapinca yine ayni durum. o yuzden cok kapatmiyorum
Evet bana asiri yavas geldi sarji somurmesi cabasi. Bazen sirf görünüm ve performans icin yukluyorum fakat 1 hafta kullanmadan donmalar kasmalar basliyor soguyorum cyanogenmod ne değişik rom
Weekly 8 daha iyiydi sanki akicilik konusunda. Ve kardeşim batarya istiyorsan malesef aradigin rom bu degil cunku kernel flashlarsan su gibi akiyor. Orjinal kerneliyle bir nebze daha iyi ama governor dan kaynakli kasilmalar var yine de tatmin olmak icin yukleyip deneyin derim
ya her zaman boyle oluyo. netten film indirdim boyutu 400 kusur mb. ama acmiyor. aslinda aciyodu ismini degistirdim simdi hic acilmiyor sirf bunun yuzunden stock roma donmek istemiyorum lutfen yarfim
burak reis ben blakotanın 4.4.4 kulannıyorum senin tercihin hangisi sence bumu yoksa blekota mı bide bu romda güncelleme falan oluyor mu olursada nasıl oluyor
burak reis ben blakotanın 4.4.4 kulannıyorum senin tercihin hangisi sence bumu yoksa blekota mı bide bu romda güncelleme falan oluyor mu olursada nasıl oluyor