Cyanogenmod 10.2 Galaxy Ace 2 Ufak Bi Sorun Var

Sponsorlu Bağlantılar

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogenmod 10.2 Galaxy Ace 2 Ufak Bi Sorun Var
selamün aleyküm ben cyanogenmodun 10.2 sürümünü yükledim telefonuma ama rehberde ekli olan kişiler görünmüyor bu sorunu nasıl çözebilirim? konu yanlış yerde ise özür dilerim.
Bu da romu denemek isteyenler için xda linki:

The Shadow

The Shadow

Üye
rehbere gir içe aktar de :)

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor :) bulunamadı diyor

The Shadow

The Shadow

Üye
bilemiyorum valla benimde sim kart çizildi kesin bişey söylemem ama bu yöntem cm 10.1 de çalışıyodu :D (genellikle otomatik olarak geliyodu bende :D)

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
10.2 yi bi deniyeyim dedim şuan çok memnunum eskiden orjinal rom kullanırken müzik çalar+temple run hayatta oynayamazdım şimdi müzik çalar+internet+temple run sıfır kasma ile oynuyorum aşırı memnunum ama tek sorun rehber onuda hattı başka telefona takıp numaraları tek tek alarak çözücem artık :D

The Shadow

The Shadow

Üye
10.2 yi bi deniyeyim dedim şuan çok memnunum eskiden orjinal rom kullanırken müzik çalar+temple run hayatta oynayamazdım şimdi müzik çalar+internet+temple run sıfır kasma ile oynuyorum aşırı memnunum ama tek sorun rehber onuda hattı başka telefona takıp numaraları tek tek alarak çözücem artık :D
o zaman bugünkü yeni sürümü hoşuna gidecektir :ehe

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
o zaman bugünkü yeni sürümü hoşuna gidecektir :ehe

bunu da bi deniyeyim o zaman :D hocam bu yeni sürümüde orjinal rom üzerinemi kurmak lazım dimi?

Son düzenleme:
The Shadow

The Shadow

Üye
yok hayır direk 10.2 nin üzerine kurabilirsin aynı şekilde :D wipe data şarttır fakat :D

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
o zaman iyimiş :d insin hemen onu da deniyicem :D

The Shadow

The Shadow

Üye
o zaman iyimiş :d insin hemen onu da deniyicem :D
bunda o ekran kapanışındaki efekti silmişler daha güzel olmuş zaten bozuktu :D ama yinede iyi rom hafıza yer değiştirmesini de buldum en sorunsuz rom şimdilik :D ilerde neler çıkar bilemem tabii :D

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
adamlar yapıyo be :D telefonu çöpe atıcak hale gelmiştim bi deniyeyim dedim iyiki denemişim :D

Üst Alt