Cyanogenmod 10.2.0 I9300 / Stable 4.3

Sponsorlu Bağlantılar

djcancox

djcancox

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogenmod 10.2.0 I9300 / Stable 4.3
Samsung Galaxy S III (Intl) - i9300 / CyanogenMod 10.2.0 i9300 / stablec 4.3

Custom ROM denince akla ilk gelen topluluk olan CyanogenMod, 10.2 ROM’unu (Android 4.3 tabanlı) artık stabil hale getirdi. Bunun anlamı; artık bu ROM herhangi bir hata yada aksaklık olmadan çalışabiliyor.

CyanogenMod ekibi 10.2 ROM’u için gerekli olduğu taktirde yamalar ve güvenlik güncellemeleri yapacak fakat artık bütün takım CM 11 üzerinde yoğunlaşacak. CM11 ROM’u bilindiği üzere Android 4.4 KitKat tabanlı. Gerek internette gerekse CyanogenMod’un sitesinde ROM’larla ilgili detaylı bilgi edinilebilir.

CM 10.2 ROM’u RC1 versiyonuyla uyumlu bütün cihazlarda sorunsuz çalışacak. Bu arada CyanogenMod artık var gücüyle CM11’i geliştirmeye devam edecek. Umarız bu versiyonu da bir an önce stabil hale getirirler!

DOWNLOAD LİNK ….. …..

By_bAr0n

Üye
kullanan varmı bu romu ?

• Beğen
Tepkiler: djcancox

fbhak01

Üye
bende dün s3 üme 11.0 kitkat sürümünü yüklemeye çalışırken hata aldım ve 10.2 yükledim gerek görsellik gerek hız bakımından güzel geldi aslında fakat batarya ömrünü s3 ün son türkiye versiyonu olan xxem6 kadar iyi bulmadım inanırmısınız neredeyse 3 gün şarja takmıyordum telefonu ama bu bir gün falan anca gidicek gibi duruyor aslında sorum şu olucak bunun üstüne xxem6 kernelini yüklesem bir sıkıntı olur mu?

enterneoll

enterneoll

Üye
bende dün s3 üme 11.0 kitkat sürümünü yüklemeye çalışırken hata aldım ve 10.2 yükledim gerek görsellik gerek hız bakımından güzel geldi aslında fakat batarya ömrünü s3 ün son türkiye versiyonu olan xxem6 kadar iyi bulmadım inanırmısınız neredeyse 3 gün şarja takmıyordum telefonu ama bu bir gün falan anca gidicek gibi duruyor aslında sorum şu olucak bunun üstüne xxem6 kernelini yüklesem bir sıkıntı olur mu?
hayır yükliyemezsin

djcancox

djcancox

Üye
    Konu Sahibi
Sanırsam olmaz bencede eyer olsaydı bu karneli onlarda kullanabilirdi sanırım

enterneoll

enterneoll

Üye
kesinlikle olmaz :D

ametbuba

ametbuba

Üye
Hiç ekran görüntüsü yok ama acaba bu rom şu verdiğim linkde ki rom la aynı mıdır? Cevap gelirse hemen yüklüyorum.Teşekkürler.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

djcancox

djcancox

Üye
    Konu Sahibi
Hiç ekran görüntüsü yok ama acaba bu rom şu verdiğim linkde ki rom la aynı mıdır? Cevap gelirse hemen yüklüyorum.Teşekkürler.
Evet bu rom la ayni rom ;)

djcancox

djcancox

Üye
    Konu Sahibi
Evet bu rom la ayni rom ;)

ametbuba

ametbuba

Üye
eyvallah:) yükledim hatta yükleme videosunu çekip incelemesini bile yaptım yarın paylaşırım burda:)Samsung Galaxy S3 I9300 CyanogenMod Jelly Bean 4.3.1 Kurulumu ve İncelemesi Türkçe -Ahmet Çilingir-

• Beğen
Tepkiler: djcancox
ressident

ressident

Üye
Tesekkurler kardesim fakat videoda link paylaştım demişsin sadecekonuyu acanin linki gorunuyo

Son düzenleme:
ametbuba

ametbuba

Üye
ressident

ressident

Üye
kardeş ben yükledim pişman oldum geri nasıl yükleyebilirim orjinal sistemi yardımcı olabilirmisin

ametbuba

ametbuba

Üye
forumda mevcuttur ya da googla yazarsan android 4.1.2 veya 4.2.2 rom diye bir çok indirceğin siteyi bulursun. Odin programı yardımıyla bilgisayardan telefona kurulum yapıcaksın. İndireceğin dosyayı programda PDA ya yerleştir telefonunu download modunda olsun tabi. Google dede herşeyi bilir uğraşıp bulursan kendini de geliştirmiş olursun şahsen ben öyle öğrendim;)

djcancox

djcancox

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben yükledim pişman oldum geri nasıl yükleyebilirim orjinal sistemi yardımcı olabilirmisin

Orijinal ROM ben paylasmistim ROM bölümünden indirebilirsin başka ROM yüklersen büyük bi ihtimal IMEI gitmiş olucak ;)

kitkat için cwm 6.0.4.4 e güncelle cwm ni ozaman hata almazssın bi ayrıntı söylim dedim :)

fbhak01

Üye
Orijinal ROM ben paylasmistim ROM bölümünden indirebilirsin başka ROM yüklersen büyük bi ihtimal IMEI gitmiş olucak ;)

kitkat için cwm 6.0.4.4 e güncelle cwm ni ozaman hata almazssın bi ayrıntı söylim dedim :)
sen yükledin mi memmunmusun ben şu an pardus hd rom kullanıyorumda fena değil batarya hız falan olarak boşuna uğraşmayım şimdi

beran300

Üye
Arkadaşlar Ben İlk Kez Rom Yükselticem Acaba Biri Bana Yardımcı Olabilirmi Nasıl Yapacağım Hakkında :-/ GT-I9300 Var Elimde S3 Dosyayı İndirdim Fakat Ne Yapmam Gerektiği Hakkında Hiç Bi Bilgim Yok :/

djcancox

djcancox

Üye
    Konu Sahibi
sen yükledin mi memmunmusun ben şu an pardus hd rom kullanıyorumda fena değil batarya hız falan olarak boşuna uğraşmayım şimdi

Orijinal ROM

kardeşim orjinal 4.1.2 kullanmadınmı daha önce aynısı değişen bişey yok ben yükledim evet sorunsuz çalışıyor çünkü custom rom degil samsung un orjınal fabrika rom u :D

eyer sen 4.4.2 kidkat rom dan bassediyorsanda şu an 4.4.2 kullanıyorum ısınma oluyı çözülmüş hızlı stabil ve pilde iyi bence satabil sürüm çıkmadı daha çıkıca paylaşıcam formda şu an bile gayet iyi :D 4.4.2 bence

fbhak01

Üye
Orijinal ROM

kardeşim orjinal 4.1.2 kullanmadınmı daha önce aynısı değişen bişey yok ben yükledim evet sorunsuz çalışıyor çünkü custom rom degil samsung un orjınal fabrika rom u :D

eyer sen 4.4.2 kidkat rom dan bassediyorsanda şu an 4.4.2 kullanıyorum ısınma oluyı çözülmüş hızlı stabil ve pilde iyi bence satabil sürüm çıkmadı daha çıkıca paylaşıcam formda şu an bile gayet iyi :D 4.4.2 bence

4.1.2 ile aynı derken cynogenmod 11 in kitkat romundan bahsediyorum orjinal kitkat sürümü çıkmadı ki s3 e ayrıca sen hangisinden bahsediyosun anlamadım?

Takipçi Satın Al

Üst Alt