Uygulama cwm yuklemeyin

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Cwm candır. Rom atmak heyecandır :D

• Beğen
Tepkiler: fthmnts

THEKANS

THEKANS

Üye
    Konu Sahibi
Cwm yüklemeyin mi ?Sen kullanamadıysan cwm nin suçu ne brick olmaz cwm yüklemeyle 2 yıldır detaylı bi şekilde android kullanıyorum artık her haltını öğrenmiş biri olarak cwm telefonun recoveryi sinden çok daha iyi senin telefon modeli ne acaba?
Knka sen özele gel ordan sana rom bulalım :)
TELEFONUM GT-S6500D CWM YUKLEDIKTEN SONRA TEL ACILIRKEN UNPEM ISARETI GELIYOR FORMAT ATTIM TEL BRICK OLDU

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
TELEFONUM GT-S6500D CWM YUKLEDIKTEN SONRA TEL ACILIRKEN UNPEM ISARETI GELIYOR FORMAT ATTIM TEL BRICK OLDU
Bi yanlışlık vardır ben yaklaşık 30 telefona yükledim hepside sikintisiz çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: Dede
THEKANS

THEKANS

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum

fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
Bi yanlışlık vardır ben yaklaşık 30 telefona yükledim hepside sikintisiz çalışıyor

Kardes Allah senden razı olsun.
Link2sd ile sistem uygulaması yaptım.
Şimdi bana galaxy youngun orjinal radyosu lâzım.
Onu nerden buluruz ?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
valla onu şimdi bulacagım yer yok ama backup zip bulup içinden alman lazım :)

by-pegasus

Üye
Bende de galaxy y var. Custom romlarla ugrasma bence. En stabil rom stock romdur . O android 4. Yazanlara da inanma . Sadece ayarlardaki rakamı degistiriyolar baska bise degil

valla yuklediydim bi tane simdi stock roma donemedim bugun ugrasacam bi

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
google de arat s5360 stock backup.zip diye

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Usta çok sağol da rom atmayı bilmiyor ve yanlış yaparım diye çok korkuyorum :)
Yok öyle tutupda s5360 a s3 romu atmadıkça sorun çıkarmaz ben odinden rom yüklerken kabloyu çektim bişey olmaz korkma böle böle alışırsın alışıncada bırakamassın :D

fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
Yok öyle tutupda s5360 a s3 romu atmadıkça sorun çıkarmaz ben odinden rom yüklerken kabloyu çektim bişey olmaz korkma böle böle alışırsın alışıncada bırakamassın :D

Kardeş geçen gün 4 saat uğraştım beceremedim.
Kafa basmıyor.
İnşallah iyice öğrenip yaparım :)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Basit ya yaparsın ben 5dk da hallediyorum :D Azim önemli ama bi gün öyle brick etmişim telefonu cwm açılmıyor 3 saat uğraştım daha ilk brick yapışım telefonu baktım olmayacak dedim hemen maxicep e konu açıyım sonra arkadaşın biri bi link attı ordan öğrendim :D Şimdi gözüm kapalı yaparım

fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
Basit ya yaparsın ben 5dk da hallediyorum :D Azim önemli ama bi gün öyle brick etmişim telefonu cwm açılmıyor 3 saat uğraştım daha ilk brick yapışım telefonu baktım olmayacak dedim hemen maxicep e konu açıyım sonra arkadaşın biri bi link attı ordan öğrendim :D Şimdi gözüm kapalı yaparım

Tamam bugün pc bulursam yapmaya çalışırım.
Allaha emanet ol hayırlı günler

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Brick olan telefonu çözmek kolay da içindeki verileri tekrar toplamak sıkıntı oluyo :D

Üst Alt