• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Cüzdana Sığabilen 50 gr Ağırlığında Powerbank.

Sponsorlu Bağlantılar

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
Cüzdana Sığabilen 50 gr Ağırlığında Powerbank.


Türkiye'nin 45 Yıldır Enerji Çözümleri Markası Olan Tunçmatik, Kredi Kartı Boyutu Ve İnceliğinde "Energy Card" Powerbank’i Satışa Sundu.

Akıllı telefonlar hayatımıza girdiğinden beri, cihazları sıklıkla şarj etme zorunluluğunun yanı sıra şarj cihazını taşımak da önemli bir sorun haline geldi. Tunçmatik, bu ihtiyaçtan yola çıkarak her an taşınması kolay, cüzdana bile rahatlıkla girebilecek incelikte ve 50 gr ağırlığındaki yeni powerbank çözümü "Energy Card"ı piyasaya sundu.

Tunçmatik Energy Card, uzun ömürlü lityum-ion bataryası, rahatlıkla taşınabilir kredi kartı inceliğiyle her an iletişimde kalmanızı sağlıyor. 0.8A şarj kapasitesiyle akıllı telefonları entegre micro USB soketiyle ekstra kabloya ihtiyaç duymadan şarj ediyor. Cihaz, esnek USB soketi ve ergonomik yapısı sayesinde şarj sırasında sağladığı rahat kullanımıyla da dikkat çekiyor. Aşırı yük-kısa devre ve yüksek ısı koruma özellikleri ile kendisini ve şarj edilen tüm cihazları güven altına alan Energy Card'da, pil kapasitesini gösteren 4 adet LED bulunuyor.
 


KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Önemli Olan Amper Değer Ve Kapasitesi
 
byAndroid

byAndroid

Üye
Kaç mah
 
Buğra60

Buğra60

Üye
0.8A yazmış ne olduğunu anlamadım ama umarım 800 mAh demek olmuyordur o :D
 
kanat_58

kanat_58

Üye
Nette fiyatına baktım 85 TL diyorlar ama acil durumlar iyi olur
 
byAndroid

byAndroid

Üye
800 mah az be ne işime yarayacak
 
soldierman

soldierman

Üye
Beyler kullniyorum boyle bir tane ,gecen elektrikler gitti hemen isimi gordu,cebimde sarjim az onemli bir isim var baglayip telime cikiyorum evden,1o dakikaya %30 sarj ediyor.Telefon GPRO LG.
 
03-ŞAHİN

03-ŞAHİN

Üye
İyi güzel de türklerin yaptığıda iyi ama amperi düşük adam 85 tl ye bunu alacağına gider normal boyutlu 7000-8000mah lik batarya alır
 


Üst Alt