CUSTOM Widget Skin Pack-Belle-icindir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meletim

meletim

Üye
bu ne işe yarar tam olarak Widget mi yapıyoruz ne yapıyoruz :hmmm

OzGuRKnowN

Üye
güncelleme hatasını <sis ler için konuşuyorum> vermesinin nedeni bütün renkleri bir arada kuramazsınız.. o yüzden veriyor.. yani sadece yeşil rengi kurarsın. kırmızıyı kurmak için yeşil rengi kaldırman gerekir.. renk widgetleri çalışmadı bendede :( diğerleri oldu ama renk widgetleri maalesef :( .. birde kurtuluş abi birşey sorucam.. peki rof2 içine gömmek istersek bu verdiğin dosyaların hepsini gömersek misal veriyorum bi arada bütün renkleri kullanabilrmiyiz? yoksa yine tek renkmi gömmek gerek? yoksa verdiğin rar içinden nasıl çıkıyorsa dosyalar olduğu gibi mi gömmek gerek??

dosya İSimleri aynı olduğu için tek rengi kurabilirsin ;)

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
komagenne

komagenne

Üye
teşekkürler kardeş gerçekten çok güzel olmuş kullanmasını bilmiyordum sayende onuda öğrendim ellerine sağlık..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeş gerçekten çok güzel olmuş kullanmasını bilmiyordum sayende onuda öğrendim ellerine sağlık..
Rica ederim widgetlerin renkleri 5 tane amma malesef tek renk atiliyor.

komagenne

komagenne

Üye
ben hepsini attım ama her hangi bir sorun olurmu daha fılaş atmadım

komagenne

komagenne

Üye
teşekkürler hemen denemeye başlayacam.. bu arada yeni belle hazırlıyormusun şuan senin belleni kullanıyorum bunun daha iyisini yapmışındır herhalde..

komagenne

komagenne

Üye
teşekkürler hemen bakıyorum..

esatkaymak

Üye
flasha gerek yok arkadaşlar dakika sürmüyor değiştirmek c/resource/apps içinde musicwidgeticons.mif in kopyasını alın indirdiğini ordakiyle değiştirin oluyor ben yaptım isteyenede resimli gösterrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt