Galaxy S4 i9500 Custom ROM Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Custom ROM Tavsiyesi
Arkadaşlar lollipop altı custom ROM tavsiyesi olan var mi CM11 aradim ama bulamadım birde aramalarda sıkıntı oluyor diyorlar ve sanırım official yokmuş eğer bulabilirseniz CM11 link atarmisiniz şimdiden teşekkürler veya önerdiğiniz başka bir ROM varsa yazarsanız sevinirim
arkadaşlar yok mu tavsiyesi olan birileri :D
Android 5 te olur artık :ehe bu arada GearCM denyiroum google play hizmetleri sürekli durdu diyor ne yaptıysam olmadı ROM çok hoş ama bu sorun yüzünden kullanamıyorum yardımcı olabilecek olan var mı

androfilex

androfilex

Üye
Bu soruya verilebilecek en iyi cevap "dene ve gör"
10larca rom var. Hepsinin ayrı ayrı özelikleri var. En iyisi kendin deneyip, senin aradığın özellikler doğrultusunda seçim yapman

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Bu soruya verilebilecek en iyi cevap "dene ve gör"
10larca rom var. Hepsinin ayrı ayrı özelikleri var. En iyisi kendin deneyip, senin aradığın özellikler doğrultusunda seçim yapman

dediğin şeyin dediğim şey ile alakası yok :ehe ben dedim ki deneyip bu ROM dan memnunum veya bak şu ROM güzel dene vs tarzı bir tavsiye istedim bende biliyorum en iyi ROM un benim seçtiğim ROM olduğunu sadece tavsiye istedim ve piyasada olan tüm ROM ları tek tek deneyecek vaktim de yok ancak burada bir sürü S4 kullanıcısı var ve elbet aralarında farklı Custom ROM kullananlar var onlardan bir tavsiye istiyorum hepsi bu :ehe

edit : GP Servisleri Durdu hatası devam ediyor farklı bir ROM a geçiyorum şimdi GearCM deneyecek olan arkadaşlara duyrulur :ehe

Akıncı

Akıncı

Üye
aurora romlarından birini kullanabilirsin

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Akıncı

Akıncı

Üye
hocam sağolun Stock ta kalmaya karar verdim en olmadı stock 5.0.1 yüklerim ama ondan da korkuyorum pil ve performans konsuunda
pil konusunda xda forumda romlar var onları dene istersen

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
pil konusunda xda forumda romlar var onları dene istersen

hocam sadece pil odaklı düşünmüyorum şu an Stock 4.4.2 hem pil hem de performans olarak gayet başarılı sadece bir kaç XPosed modülü yüzünden stabilliği azaldı :ehe onun dışında memnunum yani aradığım ROM hem pil hemde performans odaklı olacak :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt