GM Discovery 2 [Custom Rom] Discovery II - Discovery II+ Lollipop Görünümlü Kitkat Rom

Xposed Modülleri çalışmıyor. Gravity Box denedim telefon brick oldu.

ESRİYEN

Üye
Romu kurdum sonunda.Bence sorunsuz bir rom.Bir gündur kullanıyorum.Sarzı biraz daha iyi .Benim için artısı sebeke cekmeyen bölgeden cıkınca sebeke hemen gelmiyordu .Bu romdan sonra buyuk ölcüde düzeldi.Discovery 2 plus cihazıma sıkıntısız yükledim.
Önceden kamera uygulamasında ön kameraya geçiş butonu kaybolmuştu.Bu romla düzelir diyordum olmadı.ön kameraya bir kaç programda denedim geçmiyor.Geçecek bölüm yok.Söktüm ön kamera soketi takılı sıkıntı yok.İlginç bir durum.Anlaşılan ön kamera bozuk.Servisten başka bulabileceğimiz yer varmı discovry 2 plus parçası satan.Olsa ben takarım

Ben de yükledim, gayet güzel ama bir sorun var. Wi-fi 20 dk. falan açık kalınca sitelere girmiyor. İnterneti kapatıp açmam gerekiyor. Neden kaynaklanıyor olabilir?

Valla rom mom islerine hic girmeyin elbet yakinda guncelleme gelecektir gm 2 icin gm 1ede gelmez diolardi geldi suan bizim androidimuzle onlarin androidi ayni bu haksizlik ve dogru deil bizim cihazimiza en yakinda bir lolipop guncellenesi gelir bence ☺

Teknojix

Üye
    Konu Sahibi

O hayalleri çıkar aklından dostum. Discovery 2'ye lollipop güncellemesi gelmeyecek. Ayrıca romların birsürü avantajı var.

Son düzenleme:
Tepkiler: Gofrettin115

r21orcvx

Üye
d

Son düzenleme:

Teknojix

Üye
    Konu Sahibi

iRoot yükle hata ayıklama modunda bağla bilgisayara bi yeniden başlatsın alsana rootlu

r21orcvx

Üye
d

Son düzenleme:
ÇaRşI 2387 denedin mi romu nasıl

Tepkiler: ÇaRşI 2387
arkadaslar bende discovery 2 plus ar garantiye yolladim sarj sikintisi icin geldi bugun sorunu yazilimsal sorunmus ve bugun aldim telefonu yedekle ve sifirla bolumunden sifirladim yine ayni oldu eskisi gibi ne yapmaliyim kendim buna yazilim atamazmiyim yardim edin arkadaslsr?

Cihazı tam şarz edip kalibre et

Cihazı tam şarz edip kalibre et
kardesim oyle degil yaa bu yazilimsal bir sorunmus bu garantinin attigi yazilimi ben telefonu sifirlayarak silmisim o yyzden oldu ben o dedigin kalibre etmeyi flan hepsini denedim mecbur yazilim atilacak nasil atilir biliyormusun ve ya bilen biri varmi?

Tepkiler: ÇaRşI 2387

Teknojix

Üye
    Konu Sahibi

Konuyu okumuyormusun? Bilgisayarla yapacak işin yok telefondanda yapabilirsin. Ama bilgisayardan sadece klasörleri açıp dosyaları atabilirsin ondan sonrası recoveryden yapılacak.

Konuyu okumuyormusun? Bilgisayarla yapacak işin yok telefondanda yapabilirsin. Ama bilgisayardan sadece klasörleri açıp dosyaları atabilirsin ondan sonrası recoveryden yapılacak.
Dedigin o play storeden indirdim biseler yaptim o programda recovery ye girmior telefon acil yardim edin arkadaslar
arkadaşlar bu romu kurdum fakat şimdi stock roma dönecem ne yapmalıyım

lamegold

Üye
Beyler ben rootsuz yapılan kısımda takıldım telefon kapalı iken downloada basıp usb takıyorum sadece telf sarj ediyor bişey olmuyor sorun nerde benmi yanlış yaptım