Teknojix
Üye
-
Konu Sahibi
-
Şu an kullanıyorum , sadece 2G modu yok sanırım bide şu mavimsi rengi değişebilsem
ayrıca opera minide aşağı yukarı kaydırırken miui deki gibi tersine gidiyor
sağol sonradan bende gördümAyarlar>Diğer>Mobil Ağlar>3G Servisi>Ağ modundan sadece 2g yapabilirsiniz
Hoca lolipop rom istiyordun yükle bunu işte lolipop olmasa bile arayüzü öyleRomda hiç bug varmi ve ilerde lollipop orjinal güncellemesi geldiğinde telefonu ilk aldığı.iz günkü gibi yapabilirsiniz guncellemerde felan birde download moda nasıl giriliyir son olarak ben king root kullanıyorum bir sıkın tı olurmu?
Kamera felan video flan cekermi ? Birde şarjı nasıl? Hiç calismayan birşey var mi?Hoca lolipop rom istiyordun yükle bunu işte lolipop olmasa bile arayüzü öyle
Konuda herşey yazılı ne varsa oKamera felan video flan cekermi ? Birde şarjı nasıl? Hiç calismayan birşey var mi?
herşey düzgün hacı bende bu arada hocam ellereine sağlıkKamera felan video flan cekermi ? Birde şarjı nasıl? Hiç calismayan birşey var mi?
maalesef mevcut degil varsa da ben bulamamdimGörüntülü arama yapabilme yok deilmi?
driverleri yüklememişsin, mobile uncle ile yükleyebilirsin recoveryitrwp yi kurarken downloada basıp telefonu kapalı olarak baglıyorum yukleme neden baslamıyor .kac defa denedim.baska bilgisayarda da aynı
bazen telefon da download moduna geçiş olmuyor el ile alman gerekir ardından bağladığın takdirde açılacaktırtrwp yi kurarken downloada basıp telefonu kapalı olarak baglıyorum yukleme neden baslamıyor .kac defa denedim.baska bilgisayarda da aynı
bazen telefon da download moduna geçiş olmuyor el ile alman gerekir ardından bağladığın takdirde açılacaktırtrwp yi kurarken downloada basıp telefonu kapalı olarak baglıyorum yukleme neden baslamıyor .kac defa denedim.baska bilgisayarda da aynı
Download moduna nasıl el ile alınacak.tskbazen telefon da download moduna geçiş olmuyor el ile alman gerekir ardından bağladığın takdirde açılacaktır
bazen telefon da download moduna geçiş olmuyor el ile alman gerekir ardından bağladığın takdirde açılacaktır
Download moduna nasıl el ile alınacak.tskbazen telefon da download moduna geçiş olmuyor el ile alman gerekir ardından bağladığın takdirde açılacaktır
bazen telefon da download moduna geçiş olmuyor el ile alman gerekir ardından bağladığın takdirde açılacaktır
Olmuyor arkadasım yaa .Driverleri kurdum .pdanet sorunsuz calısıyor.hata ayıklama tamam.download a basıp kapalı iken takıyorum batarya doluyor diyor yuzde sıfırdownloada bas, 5 saniye sonra kabloyu tak
Olmuyor arkadasım yaa .Driverleri kurdum .pdanet sorunsuz calısıyor.hata ayıklama tamam.download a basıp kapalı iken takıyorum batarya doluyor diyor yuzde sıfırdownloada bas, 5 saniye sonra kabloyu tak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?