Custom Frime ware c6-01 için nasıl yükleniyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
Custom Frime ware c6-01 için nasıl yükleniyor ?
Herkese merhaba... Ben bu konuda çok yeniyim, effect yüklemek istiyorum ama telefonumda cfw olması lazım mış... bu durumu nasıl çözebilirim
bana bir yol gösterirseniz çok sevinirim...

----------Eklendi @ 23:03:20 ---------- Yazıldı @ 22:59:47 ----------

bu arada araştırmadan direk dalmadım, siteyi tahaf ettim ama ben bulamadım... extra konu değildir inşallah...

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
yeni olduğum için bu tarz şeyler bana çok yabancı geliyor.. örneğin bunu nasıl yükleyebilirim... ?

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler, bu konuyu detaylı bir şekilde incelemiştim ama c6-01 için gerekli rw'yi bulamadığım için cesaret edemedim... :)

cyber

cyber

Üye
herşeyin bi çözümü var bas flashı gitsin dead olsa bile kurtarırsın

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
dead olduğu zaman garantiden çıkıyor malesef.

----------Eklendi 13.02.2012 @ 00:07:00 ---------- Yazıldı 12.02.2012 @ 23:40:54 ----------

ACİL YARDIM flashlarken, 6 kademeli yapmasını istediği şey var -usb kaplosunu çıkartın - bataryayı çıkartın - bataryayı tekrar takın-telefonu açın - kabloyu takın...
ben hepsini tek tek yaptığım halde şuan kurulum devam etmiyor. yeniden dene diyorum tekrar aynı basamaklar karşıma çıkıyor... unable to set the phone to flash mode diyor yan tarafta... LÜTFEN YARDIM

----------Eklendi @ 00:08:49 ---------- Yazıldı @ 00:07:00 ----------

telefon açıldı, rehber yok müzikler vs. vs....

salihk

salihk

Emekli Yönetici
ACİL YARDIM flashlarken, 6 kademeli yapmasını istediği şey var -usb kaplosunu çıkartın - bataryayı çıkartın - bataryayı tekrar takın-telefonu açın - kabloyu takın...
ben hepsini tek tek yaptığım halde şuan kurulum devam etmiyor. yeniden dene diyorum tekrar aynı basamaklar karşıma çıkıyor... unable to set the phone to flash mode diyor yan tarafta... LÜTFEN YARDIM

usb baglı olsun telefondan bataryayı çıkar ve geri takıp hemen ekrandaki tamam tuşuna bas ve telefon acıp kapatma tusuna bas 4 sanıye basılı tut işleme devam edecektir...

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
Salih bey, son kısmı hiç anlamadım, birazdaha açııklarmısınız ?

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
Salih bey, 6 kademenin altında , sizin vermiş olduğunuz fotoda "tamam" var ama bende "tekrar dene" çıkıyor...

----------Eklendi @ 00:21:49 ---------- Yazıldı @ 00:19:24 ----------

telefon tamamen açılıyor ve sanki format atmışım gibi email bilgilerimi yine istiyor... ama flashlama hala devam etmiyor...

----------Eklendi @ 00:33:13 ---------- Yazıldı @ 00:21:49 ----------

BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞIYORUM, NEKADAR DEDİKLERİNİ YAPSAMDA YİNDEN DENEYE TIKLASAMDA YİNE AYNI HATA ÇIKIYOR...

salihk

salihk

Emekli Yönetici
Batarya yı telefondan cıkartın tekrar takıp bilgisayar ekranındaki yeniden dene hemen tıklayı ve telefonunuzun ğüç tuşuna 4 saniye basılı tutun işlem başlıcaktır..

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Herkese merhaba... Ben bu konuda çok yeniyim, effect yüklemek istiyorum ama telefonumda cfw olması lazım mış... bu durumu nasıl çözebilirim
bana bir yol gösterirseniz çok sevinirim...

----------Eklendi @ 23:03:20 ---------- Yazıldı @ 22:59:47 ----------

bu arada araştırmadan direk dalmadım, siteyi tahaf ettim ama ben bulamadım... extra konu değildir inşallah...

Arkadaşım telefonun CFW olması gerek yok Hackli olsun yeterli.... Telefonu Hackle O kadar Özel FW yüklemene gerek yok...

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım telefonun CFW olması gerek yok Hackli olsun yeterli.... Telefonu Hackle O kadar Özel FW yüklemene gerek yok...

MeeGo OS adlo kullanıcı bana flashlamam gerektiğini söyledi... ayrıca daha önce hackli hale getirmiştim.. şimdi o hackli hali gitmişmidir ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...klendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html

bu konuyu incelesin iki dk da hackler. Flashlamaktan daha iyidir. Bu arada Sensation kardeşime teşekkür ederim....

----------Eklendi @ 00:45:31 ---------- Yazıldı @ 00:43:47 ----------

MeeGo OS adlo kullanıcı bana flashlamam gerektiğini söyledi... ayrıca daha önce hackli hale getirmiştim.. şimdi o hackli hali gitmişmidir ?

Flashlamaya çalışıp kendini riske atma madem yenisin hackle. Ve Hack gitmemiştir.

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
zaten bu konuyuda geçen herşeyi yaptım,, ama effektleri yükleyemedim... c/data/effects klasörü yoktu, ben oluşturdum, tema efeklerini açtım, telefonu kapadım açtım ama yine olmadı efekler...

salihk

salihk

Emekli Yönetici
bunu daha önce görseydim direk flashlamaya atlarmıydım... çok teşekkür ederim... yanlış bilgi nelere kâdir...
valla öyle ben açıkca belirteyimde sizin bu yazınıza nazaran

ben hepsini tek tek yaptığım halde şuan kurulum devam etmiyor. yeniden dene diyorum tekrar aynı basamaklar karşıma çıkıyor... unable to set the phone to flash mode diyor yan tarafta... LÜTFEN YARDIM bu işlemleri görünce yardımcı olmaya çalıştım ama ne için yaptıgınızı anlayamamıştım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt