Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kumpas var birileri organize etti

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kumpas var birileri organize etti
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ile ilgili açıklamalar yaptı. Erdoğan "Kumpas var birileri organize etti" şeklinde konuştu.


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ile çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Erdoğan yaşananların kumpas olduğunu öne sürerken bu olayları birilerinin organize ettiğini savundu.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarının tamamı:

"Bu konu bizi üzdü. Futbol teröründen öte bir kumpas var bu işin içinde. Dikkat ettiyseniz olaylar hep korner köşelerinde oldu. Tam köşe vuruşları sırasında sahaya maddeler atıldı. Birileri bunları organize ediyor. Zira böyle bir şey kendiliğinden olamaz.

Şenol Hoca'nın başına gelen olay kabullenilebilir bir olay değil. Keşke Tolga da böyle bir yanlışın içine girmemiş olsaydı. Ancak Şenol Hoca'ya yapılanı affetmek mümkün değil.

Şahsen Fikret ve Aziz başkanlar ile Şenol Hoca'yı aradım. Hepsi de bu olaylardan ötürü son derece üzgünler. Öncelikle bizim ne yapıp edip bir defa sahalarımıza fair-play'i sağlamamız gerekiyor.

Bu konuyla futbol federasyonu birinci dereceden ilgilenecek. Çarşamba günü verecekleri karardan ne çıkacağını hep birlikte göreceğiz.

Biz kadınların ne diye tribünlere gelmelerini teşvik ettik? Gelinen noktada görüyoruz ki kadınlar, erkekleri daha dikkatli davranmaya teşvik eder diye düşünürken tam tersine döndü."
 


PALA.

PALA.

Üye
Eskiden beridir fanatik olmasam da beşiktaşı tutarım ama yaptıkları rezalet olan şenol hocaya oldu.
 
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Bir şey derdim de neyse...
#dönülmez akşamın ufkundayız
 

Benzer Konular

scarface006
Cevap
3
Görüntüleme
482
scarface006
scarface006
Cevap
1
Görüntüleme
815
greenmile
Cevap
2
Görüntüleme
376
haltie
spy ghost
Cevap
3
Görüntüleme
365
greenmile
spy ghost
Cevap
0
Görüntüleme
464
spy ghost


Üst Alt