CTRL + ALT + DELETE [Görev Yöneticisi] Sorunu | Çözüm...

Sponsorlu Bağlantılar

nurikaratas

nurikaratas

Üye
kardeş benim pc de virüs var galiba formattan sonra tekrar deneyeceğim...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim... ;)

mami24

mami24

Üye
teşekkürler...:oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim... ;)

kanideli

Üye
benim görev yönetisindeki sorunum başka
xp kullanıyorum pc bi anda donuyo görev çubuğu işlem yapmıyo
bu sorunu gidermek için ctrl+alt+delete basıyorum görev yöneticisi çıkıyo
gerev yönetisini çarpıdan kapatıyorum ilk tıkta kapanmıyo flu oluyo
ikinciye tıkladığında kapanıyo ve pc normal çalışmaya başlıyo
bu sorunu arasıra yapıyo
bu sorun için pcye format attım ama düzelmedi kullandıgım virüs programını değiştim gene olmadı bana bu sorunla ilgili yardım ederseeniz sevinirim çok sinir bozucu
[email protected]

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bilgisayarını kapsamlı bir tarama yaptırırsan iyi olur...

kanideli

Üye
virüs taraması gibi bişeymi ...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır değil...

susek

Üye
öncelikle selamlar arkadaşlar.. yaklaşık olarak buna benzer bir problemle 1 haftadır uraşıyorum ve çıldırmak üzerreyim.. :@
yazılan herşeyi en az 5 kere denedim olmadı.. bunlara ek olarak neredeyse piyasadaki bütün anti virüs programlarını denedim çözüm sıfır.. ne görev yöneticisi nede kayıt bilgileri açılıyor.. bu denilenler sadece kısa süreli olarak açıyor görev yöneticisini kapanır kapanmaz hemen bloke oluyor.. verilen kodu vbs olarak kaydedip denememde bu sorunlara ek olarak birde cd bulunamıyor sorunum eklendi.. sürekli dıt dıt dıt..
çözümü format atmakta görüp önce bütün arşivimi DVD lere çektim (yaklaşık 30 tane).. sonra format atıp virüs programınıda kurarak dvdleri aktarmaya başladım .. ancak oda ne program virüsleri tekrar engelleyemedi ve sil baştan herşey.. :@ bütün arşivimin heba olmasını istemiyorum arkadaşlar.. bunun bir çözümü bir yolu mutlaka vardır.. lütfen yardım ediniz...
not: sakın kaspersky-nod32 gibi sıradan önermeler yapmayın defalarca denedim.. piyasadaki bütün virüs programları mevcut ama tırt :@
not 2: ayrıca bu virüs, bir virüs programı kurmak istediğim zaman çeşitli yollarla bişekilde engelliyor. ( ismi uzantısı bozuk, yok inme tamamlanmadı, yok dosya bulunamıyor falan)
not3: taramamı birde güvenli modda yapmayı denedim ancak ne yaptıysam pc güvenli modda başlamıyor .. ne yaparsam yapayım XP çıkıyor karşıma tekrar...

arkadaşlar hakikatten çıldırmak üzereyim.. 100ün üzerinde forumu taradım fakat bir netice alamadım.. umarım yardımcı olabilirsiniz... ilginiz için teşekkürler ;)
Sezer...

mrtcnmrtcn

Üye
Ayy çok sağolun yaaaw

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim... ;)

djserkan37

djserkan37

Üye