Crysis'in Çıkış Tarihi Açıklandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Crysis'in Çıkış Tarihi Açıklandı
Electronic Arts tarafından yapılan açıklama ile oyunun çıkış tarihi açıklandı.

Yapılan açıklamaya göre PlayStation 3 ve Xbox 360'ta boy gösterecek Crysis 4 Ekim'de Xbox Live, 5 Ekim'de ise PlayStation Network üzerinden satışa sunulacak. Oyunun fiyatı ise 15.99£ ile 1600 Microsoft Puanı olarak belirlendi.

[video=youtube;4cIHsEbYUyI]http://www.youtube.com/watch?v=4cIHsEbYUyI&feature=player_embedded[/video]

fullwar

fullwar

Üye
Crysis 4... 3 Çıkmadanmı olacak o iş? :) 3. oyun için muhtemelen gelecek yıl açıklama yapacaklar. Ek paket yada DLC ise bilemem ama ismi Crysis 4 olamaz. Crysis, Crysis Warhead ve Crysis 2 çıkan oyunlar. Yeni bir ana oyun olsa ağırlık zaten PC olurdu. Videosunu akşam evde izlerim artık.

Edit: Alkollümüydüm neydi bilmiyorum ama garip bir mesaj yazmışım. Telefonda Crysis 4 altta Ekim yazınca. Crysis 4 gibi anlamışım. :) Komik!

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Crysis 4... 3 Çıkmadanmı olacak o iş? :) 3. oyun için muhtemelen gelecek yıl açıklama yapacaklar. Ek paket yada DLC ise bilemem ama ismi Crysis 4 olamaz. Crysis, Crysis Warhead ve Crysis 2 çıkan oyunlar. Yeni bir ana oyun olsa ağırlık zaten PC olurdu. Videosunu akşam evde izlerim artık.

Crysis 4 değil zaten , orda ki 4 Ekim ' i temsil ediyor..

fullwar

fullwar

Üye
Telefonda bakınca öyle duruyor. :) Neyse.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Grafikleri bari biraz düşürseler veya düşük seçenek ayarlasalar 2 az kasti yeni çıkacak artık açmaz bile :)

fullwar

fullwar

Üye
Videoyu daha yeni izledim. Oyun ilk Crysis'in konsol sürümü. Konsollar için yeni olsada biz bitireli yıllar oluyor. Gördüğüm kadarıyla grafikler PC için iyi olmasada konsollar için hayli iyi.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
Videoyu daha yeni izledim. Oyun ilk Crysis'in konsol sürümü. Konsollar için yeni olsada biz bitireli yıllar oluyor. Gördüğüm kadarıyla grafikler PC için iyi olmasada konsollar için hayli iyi.
nasıl yani crysis 3 sadece konsollar için mi çıkacak

fullwar

fullwar

Üye
nasıl yani crysis 3 sadece konsollar için mi çıkacak
Crysis 3 değil. İlk Crysisin konsol versiyonu. Crysis 3 ile ilgili daha bir bilgi yok. Crysis 3 muhtemelen E3 2012'de boy gösterir ancak.

herifz

Üye
çok sağol kardeşim ty

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt