Crysis 3 mü Geliyor!?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Crysis 3 mü Geliyor!?


Popüler oyun dergilerinden Game Reactor'ün yeni sayısının kapak resmi oyun dünyasını heyecanlandırmaya yetti. Derginin İsveç'de yayınlanan baskısında Crysis 3'ün geldiğine yönelik ipuçları var.

Öncelikle derginin kapak tasarımında sol üst köşede Crysis ile bütünleşmiş altıgen desenler görülüyor. Bunun Nano Suit'in akıllara kazınmış kaplaması olduğunu biliyorsunuz. Arka plandaki yapılar ise New York'un saldırıdan sonraki yıkılmış hali olabilir, henüz net olmasa da iddialar bu yönde. Derginin kapağında da vurucu özel haberlerin bulunduğu belirtilmiş.

Crytek tarafında ise stüdyonun Nisan ayında dev bir duyuru yapacağı konusunda ipuçları verilmişti. Ayrıca daha önce EA'in iş ilanlarında CryEngine 3 ile Crysis 3'ün geliştirilmekte olduğu söylentileri yükselmiş ve Crytek ile partner oldukları konuşulmuştu.

Son olarak da Origin'de Crysis 3'ün ilanları görüldüğü iddia edilmiş ve Google aramalarında sonuçlar arasında olduğu söylenmişti. İlgili ilan resimlerini aşağıdaki Game Reactor kapağının hemen altında görebilirsiniz.



 


Corby-700

Corby-700

Üye
birincisi ve ikincisini oynamıştım.üçüncüsünüde mutlaka oynarım
 
  • Beğen
Tepkiler: delrico
fullwar

fullwar

Üye
Seri çok seviliyor ve devamının gelmesi kaçınılmaz. Fakat muhtemelen bu yıl gelmeyecek. Crytek'in farklı bir proje üzerinde çalıştığını biliyorum. Zaten Crysis, COD yada FIFA ve PES gibi her yıl çıkan bir seri değil.
 
osmanayman

osmanayman

Üye
Homefront 2 de gelecek ve CryEngine oyun motorunu kullanacaklarmış...
 
tempestshine

tempestshine

Üye
Ben sadece Crysis'i oynadım.Crysis 2'yi oynamak nasip olmadı.3 çıkınca 2 ile birlikte oynarım inşallah :)
 
NaganoTR

NaganoTR

Üye
Homefront güzel oyundu 2. oyunun çıkması isabet olmuş. Ayrıca crysis 2 çok sevildi çıktığı zamanda kendisine rakip başka oyun olmaması büyük şanstı. Bakalım nasıl olacak
 
SHS

SHS

Üye
dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama son dönemde seri oyunlarda 3. oyun laneti var, ha çıktı ha çıkacak derken yıllardır çıkmayan, çıkışı sürekli ertelenen 3. oyunlar var.. umarım crysis onlardan biri olmaz..
 
NaganoTR

NaganoTR

Üye
dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama son dönemde seri oyunlarda 3. oyun laneti var, ha çıktı ha çıkacak derken yıllardır çıkmayan, çıkışı sürekli ertelenen 3. oyunlar var.. umarım crysis onlardan biri olmaz..

En büyük örnek max payne 3 haklısın çıkışı yıkan hikayesi oldt
 
fullwar

fullwar

Üye
Bugün MyCrysis'ten mail (1, Warhead ve 2 orjinal) aldım ve ne gördüm dersiniz? Crysis 3 resmi olarak duyurulmuş. Hatta çıkışına 1 yıldan fazla olmasına rağmen ön siparişe bile açmışlar. Collectors Edition olarakta Hunter Edition yer alacak gibi. Bow'da yakıyor. :)

Resmi site;



---------- Eklendi @ 00:48:01 ---------- Yazıldı @ 00:46:07 ----------

İlk mesajımda bu yıl çıkmaz demiştim yine haklı çıktım. :)
 
Türe

Türe

Üye
İlk onsiparislere ozel versiyon veriyolar ve o versiyonda ok yay filan var :(
 
u_cosar

u_cosar

Üye
Gelsin oynarız
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

YENİÇeri1362
Cevap
24
Görüntüleme
2K
canko13
delrico
Cevap
3
Görüntüleme
869
jatvalca
El~PisToLeRo
Cevap
0
Görüntüleme
467
El~PisToLeRo
jackjack
Cevap
4
Görüntüleme
24K
-LiveYourLife-


Üst Alt