Crysis 3, 2013 ilkbaharında satışta

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Crysis 3, 2013 ilkbaharında satışta

Oyunseverlerin merakla beklediği
Crysis 3
’den yeni bilgiler gelmeye başladı. Crysis 2′de olduğu gibi yine New York’ta geçen yeni oyunda, şehir tam manasıyla harabeye dönüyor. Oyun 2047 yılında geçiyor ve oyundaki kahramınımız Prophet, intikam almak için New York’a geri dönüyor. New York şehri artık devasa ağaçların yer aldığı yağmur ormanlarına dönüşmüş durumda. Şehirde sinemalar, müzeler, tiyatrolar yerine bataklıklar ve ırmaklar yer alıyor. İlk yapımdaki orman temasıyla şehri bir araya getirmeyi amaçlayan Crytek, Crysis 3′te bu iki atmosferi bir araya getirerek farklı bir deneyimi kullanıcılara sunuyor.

YENİ NANOSUIT
Crysis 3′ün oyunseverlere sunacağı diğer bir yenilik ise yeni özeliklere sahip bir nanosuit’in oyunda yer alacak olması. Crytek bir süre önce yaptığı resmi duyuru ile Crysis 3′ün 2013 yılında piyasaya sürüleceğini ve New York’ta kahramanımız Prophet ile yeni bir maceraya atılacağımızı doğruladı. CryENGINE ile geliştirilen oyun, PC, PS3 ve X360 için 2013 ilkbaharında satışa sunulacak.

fullwar

fullwar

Üye
Aslında kahramanımız Prophet değil. Prophet fiziksel olarak öldü. Bizim kahramanımız olan Alcatraz belli olaylar (oyunu oynamanız gerekir) nedeniyle Nanosuitin işletim sistemi yada yöneticisi olan Symbios sayesinde Prophet'in anılarını paylaşıyordu. Fakat oyun sonunda Prophet sanalda olsa yine bizimleydi. Yani yeni oyunda muhtemelen Symbios'un yerini Prophet alacak. Biz Alcatraz'la oynarken en büyük desteğimiz bizi yönlendiren Prophet (giysi) olacak. Bence bu zaten giysiye yeni fonksiyonlar ekliyoruzun sağlaması olacak. Cevat Yerli zaten ilk Crysis'in o atmosferini size yaşatacağız diyor. Crysis, Crysis Warhead ve Crysis 2'yi orjinal almıştım Crysis 3 içinde muhtemelen Ekim-Kasım gibi ön sipariş veririm.

ahmetc503

oyunu çok beğeniyorum fakat bu crysıs 3 videolarına bakılırsa genellikle karanlık bir ortamda uzaylı öldümekle geçiyor bu da insanı bir süre sonra sıkıyor (aynı dead space gibi) umarım crysis 2 deki gibi biraz da cell askeri avlarız :) birde benim merak ettiğim crysis1 de 3-4 tane nanosüiteli adam vardı(nomed falan filan) onlar noldu acaba öldülermi ? umarım bu oyunda onu açığa kavuştururlar haa bide sırf crysis 2 için 350 tl lik ekran kartı aldım eminim crysis 3 ü çalıştaracaktır fakat intel core 2 duo işlemcim bu oyunu çalıştırırmı acaba

jatvalca

jatvalca

Üye
oyunu çok beğeniyorum fakat bu crysıs 3 videolarına bakılırsa genellikle karanlık bir ortamda uzaylı öldümekle geçiyor bu da insanı bir süre sonra sıkıyor (aynı dead space gibi) umarım crysis 2 deki gibi biraz da cell askeri avlarız :) birde benim merak ettiğim crysis1 de 3-4 tane nanosüiteli adam vardı(nomed falan filan) onlar noldu acaba öldülermi ? umarım bu oyunda onu açığa kavuştururlar haa bide sırf crysis 2 için 350 tl lik ekran kartı aldım eminim crysis 3 ü çalıştaracaktır fakat intel core 2 duo işlemcim bu oyunu çalıştırırmı acaba

doğru valla nomad,sayko vardı hatta crysis warheaded oyununda sayko ile oynuyorduk
ama güzel oyun valla türkçe olması zaten tam bi avantaj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...