• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Crysis 2'den Son görüntüler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Crysis 2'den Son görüntüler

Merakla ve heyacanla beklenn Crysis 2 oyununun uzun demo videoları Crytek tarafından verildi.
Muhteşem bir görsel şölen sunun oyun, Oyuncular tarafından merakla bekleniyor...

Burda bir emek var Arkadaşlar konuyu begendiyseniz Lütfen Teşekkür Et butonuna tıklamayı unutmayınız.:bigstar:.Lütfen

• Beğen
Tepkiler: kayaRock, ● aLuvi ●, rbatu ve 4 diğerleri

u_cosar

u_cosar

Üye
güzel

everest11

everest11

Üye
iyi sistem ister bunu düşünerek 2 ay önce hatrı sayılır bi sistem topladım sirf crysis cod 6 için teşşekürler

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Crysis'in ilkini oynadım bitirdim zor da olsa .Sistemi epeyi bir zorladı.Ama bunu kesinlikle açmaz benim Pc.
Bunun üstüne oyun tanımıyorum ben ya:)Adamlar ''OYUN'' yapmışım desinler vallahi.
Çıkardığı her trailer ını izliyorum ve bayılıyorum kaliteye:aha:Hele ki bu trailerdaki müzik çok hoş olmuş yahu:D
Teşekkürler

haltie

haltie

Üye
çok heyecanlı :ehe ben ilkini oynadım gerçekten grafik olarak harika bir oyundu ikincide öyle duruyor
Teşekkürler Anıl.

● aLuvi ●

Üye
Evet yine oyun dünyasında bir patlamaya yol açacağı gözüküyor .. teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...