"CryptLoad" İle Rapidshare de Süre Dolmasını Beklemeye Son

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
"CryptLoad" İle Rapidshare de Süre Dolmasını Beklemeye Son
Rapidshare.com, sistemi yeniledi. Yeni sistemin açıklarından faydalanarak sıra beklemeden, tarayıcı açmadan, ücretsiz download yapmak ister misiniz?

Rapidshare.com, kullanıcıları sevindiren yeni sistemine geçti. Ücretli hesabı olanlar için indirme kotası 2 katına çıkartıldı. Ücretsiz olarak bu servisten yararlanmak isteyenler için de bekleme süresini ortadan kaldırdı. Bu yenilikleri bekleyen kurnaz kullanıcılar, geliştirdikleri sistemle beklemeye gerek kalmadan, tıpkı ücretli üyeliğiniz varmış gibi download yapmanıza olanak sağlayan bir yazılım geliştirdiler.

kendim denedim fena bi program değil ama. 40-60 kb/sn. arasında değişen bi indirme hızı var.denenebilir..;)

• Beğen
Tepkiler: OMEGA VE TITANI, volkanercin, asulan ve 1 kişi daha

siberson

siberson

Üye
teşekkürler saolasın

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
güzle benziyo bi ara deniyim rapidden

venusutarit

venusutarit

Üye
Bende kullanıyorum sabah saatlerinde 220kb hızla indiriyor akşama hız azalıyor ve gayet iyi bi prg akşam pc yi açık bırak sabaha hepsi hazır

murat123murat12

Üye
hocam paylaşımın için teşekkür ederim. bu verdiğin siteye üye oldum ama rapidshareden nasıl dosya indirecegimi anlayamadım . benim istediğim dosya rapidle paylaşılmış hiç bişey anlayamadım kusura bakma

asulan

Üye
site acmıyor yinede teşekur

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
İndirme adresi yenilenmiştir...!!!

karamurat705

Üye
arkdaşlar nasıl yapacam bilen varsa eklesin umut_705@hotm.. lütfen acillllllllllllllllllllllllllllllllll

kafkas.35

Üye
emeğine sağlık kardeşim harika bi program

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt