Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CrossFire Yardım Edin
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByAbsn
Üye
Konu Sahibi
CrossFire Yardım Edin
Çözüldü.
umma
Üye
valla kardesim bnm bildigim kadarıyla sadece aynı modeller crossfre yapılıo ama arastrmak lzm kaldiki 4890 mukemmel bi kart metro 2033u bile sorunsz veryhighda onarsn
Nedved
Emekli Yönetici
Crossfire destekleyen bir anakart ve uyumlu iki ekran kartı.Bunların veri hızına erişip taşıyabilecek bir de power supply.Ayrıca aynı iki GPU nun uyumu için köprü kurulduğundan , sistem daha fazla yorulacaktır.Donanımlarında güçlü olması lazım.
Crossfire destekleyen bir anakart ve uyumlu iki ekran kartı.Bunların veri hızına erişip taşıyabilecek bir de power supply.Ayrıca aynı iki GPU nun uyumu için köprü kurulduğundan , sistem daha fazla yorulacaktır.Donanımlarında güçlü olması lazım.
Bilgiler için teşekkürler baktım aynı model olması gerekiyormuş sistemimde iyi belki 2,3 yıl sonra performansta düşüş olursa crossfire ve ram takviyesi yaparım yine aynı performansı alırım