Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yarış[creative Mobil Games] Drag Racing V1.00
Sponsorlu Bağlantılar
mustafanokia
Üye
lan açılmıyor 99% da kalıyorlan açılmıyor 99% da kalıyor
bende 3 lv'a kadar suprayla oynadim ama çok sürpriz hareketleri var adam beni geçerken bi anda ben geçiyorum falan sonra corvette aldım suan benide tokatlıyolar
corvette kalkamaz çok patinaja kalır yerler senibeyler oyunu oynayanlar için online yarış yapmanız şart ilk arabayı da skyline seçin fulledikten sonra 1/4 olarak rp olabilir paralı yarış olabilir istediğinizi yapın bir kere geçen olmadı rp ihtiyacında 15rp basar kapışır kazanırsınız size 15rp gelir ikinci araba ise m3 olabilir ama hepsini skyline gibi yiyemiyor
ha bir de şu level olayına takılmıyorum arabayı modifiye edip multiplayerda yarışıyorum level7deyim yoksa carier modunda 5igeçemedim carrera çok deli gidiyo
ha bir de şu level olayına takılmıyorum arabayı modifiye edip multiplayerda yarışıyorum level7deyim yoksa carier modunda 5igeçemedim carrera çok deli gidiyo
ya benim telefon bu oyuna girince donmaya başladı batarya çıkarmam gerekiyo sildim ben de ama wifi ile opera mobilede takıldım o kadar bişey olmadı çözmüş değilim
ya benim telefon bu oyuna girince donmaya başladı batarya çıkarmam gerekiyo sildim ben de ama wifi ile opera mobilede takıldım o kadar bişey olmadı çözmüş değilim