Yarış [creative Mobil Games] Drag Racing V1.00

Sponsorlu Bağlantılar

mustafanokia

Üye
lan açılmıyor 99% da kalıyorlan açılmıyor 99% da kalıyor

MaxipmaN

Üye
bende 3 lv'a kadar suprayla oynadim ama çok sürpriz hareketleri var adam beni geçerken bi anda ben geçiyorum falan :D sonra corvette aldım suan benide tokatlıyolar :D
corvette kalkamaz çok patinaja kalır yerler senibeyler oyunu oynayanlar için online yarış yapmanız şart ilk arabayı da skyline seçin fulledikten sonra 1/4 olarak rp olabilir paralı yarış olabilir istediğinizi yapın bir kere geçen olmadı rp ihtiyacında 15rp basar kapışır kazanırsınız size 15rp gelir ikinci araba ise m3 olabilir ama hepsini skyline gibi yiyemiyor :)

• Beğen
Tepkiler: umitgul18
umitgul18

umitgul18

Üye
    Konu Sahibi
Level 4 kaldım ya bi türlü geçemiyorum :D

MaxipmaN

Üye
Level 4 kaldım ya bi türlü geçemiyorum :D
ha bir de şu level olayına takılmıyorum arabayı modifiye edip multiplayerda yarışıyorum level7deyim yoksa carier modunda 5igeçemedim carrera çok deli gidiyo :D

• Beğen
umitgul18

umitgul18

Üye
    Konu Sahibi
ha bir de şu level olayına takılmıyorum arabayı modifiye edip multiplayerda yarışıyorum level7deyim yoksa carier modunda 5igeçemedim carrera çok deli gidiyo :D
Harbi öyle yapıcam ben de niye aklıma gelmedi yahu :D

MaxipmaN

Üye
Harbi öyle yapıcam ben de niye aklıma gelmedi yahu :D
ya benim telefon bu oyuna girince donmaya başladı batarya çıkarmam gerekiyo sildim ben de ama wifi ile opera mobilede takıldım o kadar bişey olmadı çözmüş değilim :(

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Eline sağlık

• Beğen
umitgul18

umitgul18

Üye
    Konu Sahibi
ya benim telefon bu oyuna girince donmaya başladı batarya çıkarmam gerekiyo sildim ben de ama wifi ile opera mobilede takıldım o kadar bişey olmadı çözmüş değilim :(
Hiç bir fikrim yok malesef :(

Üst Alt