Crea dan 199 $ a Bilgisayar

Sponsorlu Bağlantılar

canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
Crea dan 199 $ a Bilgisayar
İlk bilgisayarını almak isteyen dar bütçeli kullanıcılara az enerji tüketen ve sessiz bir PC


Crea'dan yine bir ilk. Crea, bu kampanya ile Türkiye'deki bilgisayar ve internet kullanımının her noktada arttırılmasını hedefliyor. Kampanya kapsamında kullanıcılar Internet aboneliği ile farklı seçeneklerde bilgisayar ve monitorlere cazip fiyatlarla sahip olabiliyorlar. Crea bu fırsat kampanyasında kullanıcıları ile buluşturacağı NET-PC1 ve NET-PC2 olmak üzere iki farklı konfigürasyonda bilgisayar seçeneği sunuyor. Kullanıcılarının ihtiyaçlarını ve kullanım alanlarını düşünerek oluşturulan cazip fiyatlı (en düşük konfigürasyon 199 dolara mal olacak) bu kampanyada, bilgisayarla birlikte monitör, ilave ek donanım ve yazılımları da kullanıcının isteği doğrultusunda seçmesine izin vererek fiyatları kullanıcının belirlemesine olanak sağlıyor.

Günümüzde 4 kişilik bir ailede hemen her bireyin cep telefonu olduğu gerçeğini göz önünde bulunduran Crea, bu noktadan yola çıkarak aile bireylerinin bilgisayar sahibi olması için önemli bir fırsat sunuyor. NET-PC1, bireylerin İnternet sahibi olmasını ve dünya ile iletişim kurmasını temel alarak hazırlanmış bir paket. Bu paketin en önemli özelliği, düşük fiyata karşılık performanstan ödün vermemesi. Ürünlerin dikkat çeken bir farklılığı da az enerji tüketmesi ve sessiz olması. NET-PC2 sunduğu performans ile dikkatleri çekiyor. Çift çekirdekli işlemcisi ile kullancılara üstün performans vaat eden ürün daha yüksek sabit disk kapasitesi ile daha çok bilgiyi saklamaya olanak sağlıyor. NET-PC1'de olduğu gibi NET-PC2 de CREA kalitesinden taviz verilmeden özel tasarımlı Pearl Kasa ile son kullanıcılara sunuluyor.

Ayrıca ücretsiz olarak sunulan ADSL modemin yanısıra Deskjet yazıcı, hoparlör ve web kamerasından oluşan hediye paketi ve Microsoft'un Office Home and Student yazılımı da bu kampanyaya özel fiyatıyla öğrencilerin, ev hanımlarının veya evden çalışanların ihtiyaçlarını karşılamakta.

Teknik özellikler:

NET-PC1
İşlemci : Intel 1,6 Ghz
İşletim sistemi : Windows Vista Starter Edition
Bellek : 1GB DDR2 667 MHz
HDD : 80 GB SATA 7200
Optik sürücü : DVD-CDRW COMBO
NET-PC2
İşlemci : Intel Dual-Core işlemci 2,0 Ghz
İşletim sistemi : Windows Vista Home Basic
Bellek : 1GB DDR2 667 MHz
HDD : 160 GB SATA 7200
Optik sürücü : DVD-RW

Kaçırılmayacak fırsat!
Bu kaçırılmayacak fırsattan yararlanmak için Crea'ya satış noktalarına gelip TTNET abonesi olmak yeterli. TTNET ve Crea işbirliğiyle başlatılan ve stoklarla sınırlı olan kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0216 528 53 00 numaralı Crea Kampanya Destek Hattı'nı arayabilirsiniz.
 


GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
çok uygun fiyatlarda bı fiyata alabilecezmi
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
hediyeleride var güzel bi kampanya olmuş
 
cemre007

cemre007

Üye
o beyaz crea kasaya bitiyorum yaaa:)
 


Üst Alt