Öneri Çözünürlük düşürme mümkün mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Ama teknik olarak çözünürlük değişmiyor.Sen sadece sistemi kandırarar o çözünürlükte çalışmaya zorluyorsun.

Ayrıca dpi değiştirince de öyle görünür.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Dpi değiştirince performans artışı yada azalması olmuyor ama

PriZm

PriZm

Üye
Çünkü bu biraz daha farklı.Bence sen ilk önce Teknik olarak ve yazılımsal olarak çözünürlük değişmesi arasındaki farkı öğrenmelisin.

Mobil ekranlarda çözünürlük değiştirmek imkansızdır.Panelin öyle bir yeteneği yoktur :D

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Herneyse önemli olan kaliteden biraz ödün vererek performans artışı sağlamak

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bazı Oyunlarda Düşürebiliyorsun Pixseli Bazılarındada Düşmez Ama Genelde Ana Ekranda Filan FHD Diğerlerinde İse 720p Dir Yani Arkadaşin Dediği Gibi Tüm Uygulamalar FhD Değil Zaten Mesala GTA Real Racingde Pixsel Ayarı Var AMa Telefon Kasmaz Gibi Yada Al Bi 1520 Kafan Rajat Olsun

cortex47

cortex47

Üye
Seglopsi

Seglopsi

Üye
Konu hort olmuş ama birkaç şey eklemek istiyorum. Kullanılan panellerin hemen hemen hepsi 360*640 çözünürlükte ve gerçek 1080 değiller. Eğer grafik kartını düşük çözünürlükte çalışmaya ayarlarsan o şekilde daha verim alabilirsin. Dikkat edeceğin husus en ve boy oranını aynı oranda değiştirmen.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Konu hort olmuş ama birkaç şey eklemek istiyorum. Kullanılan panellerin hemen hemen hepsi 360*640 çözünürlükte ve gerçek 1080 değiller. Eğer grafik kartını düşük çözünürlükte çalışmaya ayarlarsan o şekilde daha verim alabilirsin. Dikkat edeceğin husus en ve boy oranını aynı oranda değiştirmen.

360p olduğu bilgisini nerden aldınız? Nette böyle birşey bulamadım.

cortex47

cortex47

Üye
Aynı şekilde ben de ilk defa böyle bir şey duyuyorum. Böyle bir şey olmasa gerek. Firmalar reklam yapıyorlar, büyük paralar harcanıyor.

adanalı1

adanalı1

Üye
Valla şuan HTC one m7 kullanıyorum.
rom yükledim ve ekran cozunurlugunu kaliteyi bu rom sayesinde dusurebiliyorsunuz. Rom ismi skydragon sense7 one m7 rom.

kehersel

Üye
Kardeşim kesin çözüm burda. Android ekran çözünürlüğünü değiştirme düşürme yükseltme 720p 480 1080p dpı değerleri falan istediğin her şeyi bu programdan yapabilirsin.
Unutma program root gerektiryor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
Cihazın çözünürlüğü maalesef değiştirilemiyor ki böyle bir şeye ihtiyaç da duymazsın zaten marketten indirdiğinde cihazın destekliyorsa kullanabiliyorsun oynayabiliyorsun

Wzedlare

Üye
Nomone resolution changer ile tüm ekranın çözünürlüğünü değiştirebilirsin veya gltools kurulumu yapıp oyuna özel düşürme yapabilirsin(gltoolsu tavsiye ederim)

furkanbuyur

Üye
Huawei P9 ve Samsung Galaxy Note 7'de bu özellik mevcut. 720p tasarruf modu olarak geçiyor.

Üst Alt