Cihaz dpi'ni degistirebilirsin ancak oyunlarda etki etmez. Onun icin gltools kullanmalisin.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PPI olacak sanırım o.
Konu hort olmuş ama birkaç şey eklemek istiyorum. Kullanılan panellerin hemen hemen hepsi 360*640 çözünürlükte ve gerçek 1080 değiller. Eğer grafik kartını düşük çözünürlükte çalışmaya ayarlarsan o şekilde daha verim alabilirsin. Dikkat edeceğin husus en ve boy oranını aynı oranda değiştirmen.
Aynı şekilde ben de ilk defa böyle bir şey duyuyorum. Böyle bir şey olmasa gerek. Firmalar reklam yapıyorlar, büyük paralar harcanıyor.Konu hort olmuş ama birkaç şey eklemek istiyorum. Kullanılan panellerin hemen hemen hepsi 360*640 çözünürlükte ve gerçek 1080 değiller. Eğer grafik kartını düşük çözünürlükte çalışmaya ayarlarsan o şekilde daha verim alabilirsin. Dikkat edeceğin husus en ve boy oranını aynı oranda değiştirmen.
Bunun için mi hortlattın konuyuPPI olacak sanırım o.
Yahu adamı zorla sinirlendiriyorsunuz, sana ne arkadaşım?Bunun için mi hortlattın konuyu
2-3 yıllık konu bulsaydın keşke, ondan yoksa bana ne tabiYahu adamı zorla sinirlendiriyorsunuz, sana ne arkadaşım?
Bunun için mi hortlattın konuyu