Alcyone
Üye
-
Konu Sahibi
-
Linki silmeseydiniz daha kolay düzenlerdim, teşekkürlerReklamlı linkler yasak direk reklamsız link ekleyiniz.Teşekkürler
TeşekkürlerLinki silmeseydiniz daha kolay düzenlerdim, teşekkürler
Telpa'ya stock rom yayınlanır mı diye sordum, air ile ilgili rom yayınlanmayacak diye cevap aldım, hatta lollipop ile ilgili bile çalışma yokmuş. Birilerinin stock rom yedeği alması gerek, cwm kurcam diye iki recovery'den de oldum, hiç bi şekilde recovery'ye giremiyorum şuan. Flash tool ile flashlanabilecek bi rom yedeğiyle tüm dertlerden kurtuluruzbende telefonu aldigimda onunla yapmistim
Discovery Air in stock rom u ne zaman cikar tahmini olarak bilginiz varmi
Ram kullanımı ve uygulama açılış hızları nasıl peki. Ben bu romda uygulama açarken sinir krizleri geçiriyorumgercekten sunu gozlemledim turkiye romunda telefon ilk acildiginda ilk 10,saniye takilmalar oluyordu yabancilarin romunda acildigi gibi telefonu kullanabiliyorum
gayet iyi performansli ama bi napalim biliyomusun sen romu yedek al bende nasil olsa orjinal recovery var onu da yedege ekler flash atariz olmazmi kiRam kullanımı ve uygulama açılış hızları nasıl peki. Ben bu romda uygulama açarken sinir krizleri geçiriyorum
nediyosun sen rom'u yedek al icine orjinal recovery ekler flashlarizbende bu durumlara recovery yuzunden geldim cmw yuklemistim Telefon recovery mooda acilmiyrdu Yani android yazisi geliyor Sonra Ekran siyah oluyor 1-2,saniye sonra tekrar android yazisi geliyordu normal olarak aciliyordu sonra bi tane dokunmatik recovery flashlasim flashify ile telwfon acilmadi artik yabanci sitelerden Stock rom bulup flashladim
gayet iyi performansli ama bi napalim biliyomusun sen romu yedek al bende nasil olsa orjinal recovery var onu da yedege ekler flash atariz olmazmi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?