Yardım Gm discovery air root?

Sponsorlu Bağlantılar

Bülent872

Bülent872

Üye
Root dosyaları varmı elinde?

frkndnmz

frkndnmz

Üye
    Konu Sahibi
Supersu paketi var

Bülent872

Bülent872

Üye
SuperSu dan bihaberim tahminimce Recovery moda giriş bütün general mobile lerde aynı dosyaları ile kolayca yapabilirsin

frkndnmz

frkndnmz

Üye
    Konu Sahibi
O yolu da denedim lakin olmadı. Teşekkür ederim yine de
Dün bir şekilde cihazı rootladım, root erişimine evet demesine rağmen ne xposed installer güncellemesi yapılabiliyor ne de yazı tipi değiştirilebiliyor. Kinguser var şu an root programı olarak. Var mı bi fikri olan?

sat s3 al

sat s3 al

Üye
yok

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Xposed desteklemiyor

ferdi9050

ferdi9050

Üye
Hangi programla root ettiğinide yazsaydın ?? Ben başaramadım

frkndnmz

frkndnmz

Üye
    Konu Sahibi
VRoot_1.8.2.13135_Setup.exe
Bu programla yaptım, google a yaz bulursun rahatlıkla, çince olduğu için bunu kurduktan sonra king user ı indirdim. O ingilizce anlaşılması daha kolay. Yalnız en başta bilmen gereken, root izni için çıkan kutucukta sağdakine basman gerekiyor.

Bilgemet

Üye
Bil gisayara kingoroot u kur
Telefondan hata ayiklamayi ac
Telefonu bagla
Programi ac
Ordan atarsin
Her telefona her surume oluyor

frkndnmz

frkndnmz

Üye
    Konu Sahibi
Kingoroot la root atmayı 3-4 sefer denedim, ama rootlayamıyor.

Alcyone

Alcyone

Üye
Bu Telefonun firması driver yazılımı yapmıyor galiba, sitesinde bulamadım. o yüzdden pc den atmak zor oluyor

Aptullahbysl

Aptullahbysl

Üye
Daha tam yapan yok u

Alcyone

Alcyone

Üye
VRoot_1.8.2.13135_Setup.exe
Bu programla yaptım, google a yaz bulursun rahatlıkla, çince olduğu için bunu kurduktan sonra king user ı indirdim. O ingilizce anlaşılması daha kolay. Yalnız en başta bilmen gereken, root izni için çıkan kutucukta sağdakine basman gerekiyor.
Arkadaşım bu tavsiye ettiğin programı yazan sen isen eğer dün gece benden inanılmaz küfürler yedin. bu program sahte millet bilgisayarımda toolbarlar ve reklam eklentileri doldu 1 saat uğraştım hepsini zor temizledim, indirmeyin lütfen!!! :bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann:

frkndnmz

frkndnmz

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Allah belamı versinki ben bununla yaptım.
Veherr hangi bir toolbar reklam yapmadı benim pc'ye
Korkarımki çakmasını indirmişsin, bizim dükkan var orda da bunu kullanıyoruz

Alcyone

Alcyone

Üye
Kardeş Allah belamı versinki ben bununla yaptım.
Veherr hangi bir toolbar reklam yapmadı benim pc'ye
Korkarımki çakmasını indirmişsin, bizim dükkan var orda da bunu kullanıyoruz
kardeşim günahını almak istemiyorum ama genelde de dikkat ederim bu tarz sahteliklere biraz daha inceleyeyim umarım çalışır

frkndnmz

frkndnmz

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah halledersin kardeş, kusurumuz affola, hakkını helal et vaktinden çalmışım elimde olmadan. Gerçekten herhangi bi sorunla karşılaşmış olsaydım asla yazmazdım buraya o programı.

Aptullahbysl

Aptullahbysl

Üye
Kerdes isi bilen kimse yokmu bi el atsn suna

Alcyone

Alcyone

Üye
İnşallah halledersin kardeş, kusurumuz affola, hakkını helal et vaktinden çalmışım elimde olmadan. Gerçekten herhangi bi sorunla karşılaşmış olsaydım asla yazmazdım buraya o programı.
Kardeş asıl sen hakkını helal et, indirdiğim sitenin oyununa gelmişim seni suçladım kusura bakma ama genelde çıkıyor böyle sahtekarlar, sonra tekrar denedim doğru linki buldum şimdi de halletim, root uygulaması çince ama telefon rootlu on numara oldu çok saol sana borçluyum aslında. Şimdi yeni konu açıp linki paylaşacağım, kendi diskime upload ettim sadece bir reklam linkiyle paylaşacağım birazdan

frkndnmz

frkndnmz

Üye
    Konu Sahibi
Helal olsun kardeş sıkıntı yok, çok sevindim sorunu halletmene.

• Beğen
Tepkiler: Alcyone

Üst Alt