H0lligan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Merhaba, bahsettiğiniz dosyalar chrome kaynaklı. Örneğin ; he's dead, Jim chrome hata sayfası mesajıdır.
Cihazınıza Chrome yüklemiş olmalısınız, bu da dosyaları görmenize sebep oluyor.
Nasil yani chrome u kasdediyorsun abiGoogle ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Bi kac ay once oldu bu abime sordum onda da vardi bi arkadasinda da olmus bu ve ayni seyleri yuklemedigimize eminiz ve gecen gun bakdim tabletde de var ama bi anlam veremedim
Seslerin adi sunlar
-sorry_dave
-ah _ah_ah
-hes_dead_jim
Bunlar birden bire geldi arkadaslar ilk karsilasdigimda hayatimda 2. Duyusumdu bu sesi ki oda bi tanesi dierlerini ilk duyusumdu nerden geldiler neden geldiler hic bir fikrim yok bilen yada yasayan oldumu baskaayni hafiza kartini felan da takmadim tablete yanliz garip bir detay daha veriyim tablette sorry dave e basdigimda ses cik iyor dierlerinde boyle degildi ayrica bunlar soundfx adli bir klasorde bu klasorde ana dizinde
Chrome hiç yüklemedğini söylemiştin, Googleden arayıncı sürekli olarak Google forumları çıkmakta büyük ihtimalle bir Google uygulamasından gelmekte.Nasil yani chrome u kasdediyorsun abi
Malesefki hayir muzik calarla alakalari yok.müzik çalardan geliyorsa çözümünü söyliyim
benim dediğim kesin çözüm yanlız müzik çalardanmı geliyo
En son care de onu yaparim artiksesleri silip yüklediğin uygulamaları tek tek dene biraz kullanıp seslerin olduğu klasöre bak anca o şekilde yakalarsın
Suan 1tek google uygulamasi var oda play store ondanda kaynaklanmasi pek muhtemel degil sanirimChrome hiç yüklemedğini söylemiştin, Googleden arayıncı sürekli olarak Google forumları çıkmakta büyük ihtimalle bir Google uygulamasından gelmekte.
Malesefki hayir muzik calarla alakalari yok.
En son care de onu yaparim artik
Suan 1tek google uygulamasi var oda play store ondanda kaynaklanmasi pek muhtemel degil sanirim
Mantikli fakat soyle bir detay var seslerle reklam alakasi yok ve bunlar dedigim gibi farkli farkli cihazlarda ayni uygulamalar bulunmamasina ragmen oldu birde internet de sikinti yok olsaydi fark ederdik suan abim gta 4 indiriyoraga bence sıfırdan ROM flashla eğer sadece GP varsa ve hala geliyosa %90 virüs bulaşmıştır ve reklam virüsüdür bu ekranın dışında oluşur sen görmezsin ama şarjın ve internetin anasını ağlatır bknz :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dostum bende oyle bir dosya yok android sürüm bilgisini de ekler misini?
Xposed var mı cihazda?Bi kac ay once oldu bu abime sordum onda da vardi bi arkadasinda da olmus bu ve ayni seyleri yuklemedigimize eminiz ve gecen gun bakdim tabletde de var ama bi anlam veremedim
Seslerin adi sunlar
-sorry_dave
-ah _ah_ah
-hes_dead_jim
Bunlar birden bire geldi arkadaslar ilk karsilasdigimda hayatimda 2. Duyusumdu bu sesi ki oda bi tanesi dierlerini ilk duyusumdu nerden geldiler neden geldiler hic bir fikrim yok bilen yada yasayan oldumu baskaayni hafiza kartini felan da takmadim tablete yanliz garip bir detay daha veriyim tablette sorry dave e basdigimda ses cik iyor dierlerinde boyle degildi ayrica bunlar soundfx adli bir klasorde bu klasorde ana dizinde
dosyalar ana dizinde soundfx adlı klasörde ve yanında bu 3 sesden başka bişe yok sesleri kendim çalmadığım sürecede çalmıyorAbi dosyalar arasinda chartboost gibu bi dosya varmi? Bu doaya genelde reklamla alakalidir ve bunun disinda (orn terraria cra ck indirmistim) hic biyerde bu dosyadaki resimleri gormemistim. Bide bu sesler hoparlorden direk mi cikiyor galeride felan mi kayitli sureklimi oluyor
Nedeninin bilmiyorum ama dosyanin bulunduğu konuma .nomedia diye dur dosya oluştur müzikte gözükmez.
var ama xposed dan önce geldiler sanırımXposed var mı cihazda?
dosyalar ana dizinde soundfx adlı klasörde ve yanında bu 3 sesden başka bişe yok sesleri kendim çalmadığım sürecede çalmıyor
fakat amacım sadece bunların niye ve nerden geldiğini öğrenmek yani öyle bi amacım olsa silerdim
var ama xposed dan önce geldiler
xposed olmayan cihazda da çıkmışdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?