[ÇÖZÜLDÜ] Bu sesler android cihazlara nerden geliyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
[ÇÖZÜLDÜ] Bu sesler android cihazlara nerden geliyor ?
Bi kac ay once oldu bu abime sordum onda da vardi bi arkadasinda da olmus bu ve ayni seyleri yuklemedigimize eminiz ve gecen gun bakdim tabletde de var ama bi anlam veremedim
Seslerin adi sunlar
-sorry_dave
-ah _ah_ah
-hes_dead_jim
Bunlar birden bire geldi arkadaslar ilk karsilasdigimda hayatimda 2. Duyusumdu bu sesi ki oda bi tanesi dierlerini ilk duyusumdu nerden geldiler neden geldiler hic bir fikrim yok bilen yada yasayan oldumu baska ayni hafiza kartini felan da takmadim tablete yanliz garip bir detay daha veriyim tablette sorry dave e basdigimda ses cik iyor dierlerinde boyle degildi ayrica bunlar soundfx adli bir klasorde bu klasorde ana dizinde

Tepkiler: kaankulahli

Rygebin

Üye
çok ilginç gerçekten. Hiç karşılaşmamıştım. Güncelleme falan geldiyse falan ya da bir uygulamanın ses dosyasıysa bilemiyorum.

Tepkiler: H0lligan

xpaede

Üye
Merhaba, bahsettiğiniz dosyalar chrome kaynaklı. Örneğin ; he's dead, Jim chrome hata sayfası mesajıdır.
Cihazınıza Chrome yüklemiş olmalısınız, bu da dosyaları görmenize sebep oluyor.

Tepkiler: H0lligan ve kaankulahli

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
cihazda chrome yokken geldiler ama
Merhaba, bahsettiğiniz dosyalar chrome kaynaklı. Örneğin ; he's dead, Jim chrome hata sayfası mesajıdır.
Cihazınıza Chrome yüklemiş olmalısınız, bu da dosyaları görmenize sebep oluyor.

Bizde bir s3 var onda da desen açma sesi değişti . Ve farklı ses geliyordu . Sanki chat odalari sesi

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Google ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

sesleri silip yüklediğin uygulamaları tek tek dene biraz kullanıp seslerin olduğu klasöre bak anca o şekilde yakalarsın

müzik çalardan geliyorsa çözümünü söyliyim
benim dediğim kesin çözüm yanlız müzik çalardanmı geliyo

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
müzik çalardan geliyorsa çözümünü söyliyim
benim dediğim kesin çözüm yanlız müzik çalardanmı geliyo
Malesefki hayir muzik calarla alakalari yok.
sesleri silip yüklediğin uygulamaları tek tek dene biraz kullanıp seslerin olduğu klasöre bak anca o şekilde yakalarsın
En son care de onu yaparim artik
Chrome hiç yüklemedğini söylemiştin, Googleden arayıncı sürekli olarak Google forumları çıkmakta büyük ihtimalle bir Google uygulamasından gelmekte.
Suan 1tek google uygulamasi var oda play store ondanda kaynaklanmasi pek muhtemel degil sanirim

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bilemiyorum belki fikri olan biri çıkar bekleyelim.

Malesefki hayir muzik calarla alakalari yok.

En son care de onu yaparim artik

Suan 1tek google uygulamasi var oda play store ondanda kaynaklanmasi pek muhtemel degil sanirim

aga bence sıfırdan ROM flashla eğer sadece GP varsa ve hala geliyosa %90 virüs bulaşmıştır ve reklam virüsüdür bu ekranın dışında oluşur sen görmezsin ama şarjın ve internetin anasını ağlatır bknz :

Dostum bende oyle bir dosya yok android sürüm bilgisini de ekler misini?

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Mantikli fakat soyle bir detay var seslerle reklam alakasi yok ve bunlar dedigim gibi farkli farkli cihazlarda ayni uygulamalar bulunmamasina ragmen oldu birde internet de sikinti yok olsaydi fark ederdik suan abim gta 4 indiriyor ayrica sarjda ayni gidiyor hem bu tablete rom yok sanirim pek bakmadim ama kucuk capli bi aramada karsima pek biseler cikmadi
4.4.4 - 4.3 - 4.2.2 - 4.1.1 dogru hatirliyorsam bu surumlerde oldu
Dostum bende oyle bir dosya yok android sürüm bilgisini de ekler misini?

Abi dosyalar arasinda chartboost gibu bi dosya varmi? Bu doaya genelde reklamla alakalidir ve bunun disinda (orn terraria ***** indirmistim) hic biyerde bu dosyadaki resimleri gormemistim. Bide bu sesler hoparlorden direk mi cikiyor galeride felan mi kayitli sureklimi oluyor

Nedeninin bilmiyorum ama dosyanin bulunduğu konuma .nomedia diye dur dosya oluştur müzikte gözükmez.

AIS

Üye
Xposed var mı cihazda?

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
dosyalar ana dizinde soundfx adlı klasörde ve yanında bu 3 sesden başka bişe yok sesleri kendim çalmadığım sürecede çalmıyor
Nedeninin bilmiyorum ama dosyanin bulunduğu konuma .nomedia diye dur dosya oluştur müzikte gözükmez.
fakat amacım sadece bunların niye ve nerden geldiğini öğrenmek yani öyle bi amacım olsa silerdim
Xposed var mı cihazda?
var ama xposed dan önce geldiler sanırım
xposed olmayan cihazda da çıkmışdılar

Son düzenleme:

AIS

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...