çözemedim dogrusu bi bakın

Sponsorlu Bağlantılar

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
    Konu Sahibi
çözemedim dogrusu bi bakın
iş yerinde Pentium pc im var 4 tane 512 ram var tek tek denedim,mavi ekran veriyo bu ramlarin hepsimi arızalı yoksa güç kaynağı yetiştiremiyomu anakart ısınınca veriyo mavi ekranı bi çözümde siz söyleyin bıktım pc den

Adilx05

Adilx05

Üye
Kim Ne Derse Yalan Olur Artık O Olay İşlemciyle Alakalı Çok Eskimiş Ondan Dolayı Herşeye Blue Screen Atar :oke:

Uhops

Uhops

Üye
Kim Ne Derse Yalan Olur Artık O Olay İşlemciyle Alakalı Çok Eskimiş Ondan Dolayı Herşeye Blue Screen Atar :oke:

Sanmam :hmmm pentium nasıl bişey bilmiyorum ama hala kullanılır bence.

s.ileli

s.ileli

Üye
Blue screeni hdd verir diye biliyorum

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye

Sanmam :hmmm pentium nasıl bişey bilmiyorum ama hala kullanılır bence.

Mesela ben kullanıyorum:)

- - - Eklendi - - -

mavi ekran in 10 larca nedeni vardır 'Adilx05' in dediği gibi kim ne derse yalan olur net bir bilgi veremeyiz biz sana en iyisi bilgisayarcıya götür sen kardeşim ...

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
    Konu Sahibi
hdd yi bi değiştireyim bakalım,ilgi ve blgileriniz için teşekürler

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Blue Screen (Mavi Ekran) dediğimiz olay herşeyden kaynaklabilir.Örnek verecek olursak işlemcinin soğutması yeterli değildir mavi ekrana atar, Bellekler(Ram) sıkıntılıdır mavi ekrana atar, Sabit Disk'te(HDD) okunamayan sektör yada izler(track) vardır mavi ekrana atar.Anakart'ın kuzey köprüsündeki macunlar atmıştır yine mavi ekrana atar.Kısacası hata türünü bilmeden hangi donanımdan olduğunu anlamak zor.

ahmetbond

Üye
Fanları kontrol et macununu falan birde mavi ekrandaki kodu gönder yazıları falan.

u_cosar

u_cosar

Üye
power gücü yetmiyor olabilir

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
    Konu Sahibi
başka pc buldum hdd sini aldım sata sabahtan beri çalışıyor işlemci amd 2gb ram var ekran kartı 7100 nvidia win7 32 bit kurdum valla iyi şimdilik mavi ekran vermedi vermezde inşallah .İlgilerinize bilgilerinize teşekür ederim arkadaşlar.

s.ileli

s.ileli

Üye
başka pc buldum hdd sini aldım sata sabahtan beri çalışıyor işlemci amd 2gb ram var ekran kartı 7100 nvidia win7 32 bit kurdum valla iyi şimdilik mavi ekran vermedi vermezde inşallah .İlgilerinize bilgilerinize teşekür ederim arkadaşlar.

Hdd demistim

resul.sahin

resul.sahin

Üye
Arkadaşım bios ayarlarına girip başa cd roomu almayı dene en baştaki çok zorlanıyo olabilir ben öyle halletmiştim

Üst Alt