capkino06
Üye
anasayfa yapsaydınSık kullanılanlara ekle rahat et

anasayfa yapsaydınSık kullanılanlara ekle rahat et

Keşke öyle olsa bi de bunun seslendirmesi var dahaBen aslında cortana'ya Türkçe kelimlerin yüklenmesinin bu kadar zor olacağını düşünmüyorum.Alt yapıya Türkçe kelimeleri ekleyecekler birde Türkçe kelimelerin söyleniş şekillerini bundan başka birşey yok gibime geliyor.Ama şu var ki dilimizde fazlasıyla kelime var hepsini koymaları uzun sürebilir ama şuda var ingilizce okay kelimesinin 500 anlamı var.Bunun temelini koyuyorlar bizdede öyle yaparlarsa bizimki niye 8.1 e yetişmesin![]()

google now kısmi Türkçe ve apple siri tamamen Türkçe destekleyecek.Türkçe gelirse bomba patlar bence demiş olayım diğer firmalar da bildiğim kadarı ile böyle bir şey yok
Google bot kullanan bir asistan gayet sağlam zatenGoogle now kısmi mi? Kısmi ise iyiymiş çünkü benim denemelerimde gayet başarılıydı.
Hocam oy attım ama arama tuşuna basınca bing in gelmesi için tarayıcı dilini ingilizce yaptığımızı hatırlatırım sizlere

demedi demeyin bugün 10.000'i geçebilir.![]()

forumdan 20 kişi 1 saat uğraşsak olur zaten ama sıkılıyo insan
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Vaayyy Alibey olaya el attı sanırsambaşka kanallardan 5000 kişi bir el atsa nasıl olur![]()

takip edin bakalım ne kadar işe yarayacak.Vaayyy Alibey olaya el attı sanırsam![]()
an itibariyle aktif 20.000 twitter kullanıcısına link ulaştırıldı. 
başka kanallardan 5000 kişi bir el atsa nasıl olur![]()