Haber Cortana'nın Türkçe Olmasını İsteyenler İçeri

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
4863 =P
Ama bence olması zor.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Türkiye geneline ve hatta avrupa ve amerika da yaşayan Türklere kadar yaymak lazım :D Abarttım mı? :D yapılabiliyorsa yapalım bence abartı değil bizim için zevk olmalı.

dakamon

dakamon

Üye
Biraz daha zorlarsak ingilizceden önce Türkçe yayınlayacaklar :D:D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

skynet

Üye
Cumaya kadar 10.000 yaparız herhalde :D

hookword

hookword

Üye
Hocam oy attım ama arama tuşuna basınca bing in gelmesi için tarayıcı dilini ingilizce yaptığımızı hatırlatırım sizlere

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
5000 :alkis

skynet

Üye
Veeeee 5,000 :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
Invoke

Invoke

Üye
Page not found dedi :/

bloodrap

bloodrap

Üye
İnşallah olur.Diğer platformlarda türkçe var mı? bilginiz var mı arkadaşlar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
12 denede benden 5300 kaç olursa gelır

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ben aslında cortana'ya Türkçe kelimlerin yüklenmesinin bu kadar zor olacağını düşünmüyorum.Alt yapıya Türkçe kelimeleri ekleyecekler birde Türkçe kelimelerin söyleniş şekillerini bundan başka birşey yok gibime geliyor.Ama şu var ki dilimizde fazlasıyla kelime var hepsini koymaları uzun sürebilir ama şuda var ingilizce okay kelimesinin 500 anlamı var.Bunun temelini koyuyorlar bizdede öyle yaparlarsa bizimki niye 8.1 e yetişmesin :hmmm

dakamon

dakamon

Üye
En yakın olarak siri için bir çalışma

belli bir sayıya ulaşınca kesin gelecek diye bir kaide yok kaldı ki 8.1 final sürümü ile gelmesi de çok zor
Kesin gelmeyeceğini bizde biliyoruz ama ihtimali yükseltmeye çalışıyoruz :ok2:

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Sıralamada ilk sıraya yerleşmişiz nasıl oldu bu ? Daha çok oy almış istekler var :s

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Sıralamada ilk sıraya yerleşmişiz nasıl oldu bu ? Daha çok oy almış istekler var :s
Belki süre bazından oy hesaplanıyordur.Yani diğerleri 5-6 ayda bilmem kaç oy alıyorsa ona göre sıralamadadır bizimkisi daha yeni onlardan ve hızlı artıyor.Sistemde belki bunu önemli olarak görüp başlara almıştır :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye

Hot ideas bölümünde birinciyiz. Bu bölümde yeni ve hızlı oy alan fikirler var. Yoksa diğer seçeneklerden örneğin top bölümüne bakarsanız en çok oy alan seçenekleri görürsünüz, new bölümüne bakarsanız en yeni açılan istekler.

• Beğen

skynet

Üye
Hot ideas bölümünde birinciyiz. Bu bölümde yeni ve hızlı oy alan fikirler var. Yoksa diğer seçeneklerden örneğin top bölümüne bakarsanız en çok oy alan seçenekleri görürsünüz, new bölümüne bakarsanız en yeni açılan istekler.
İyi bari top listesinde de 44'üncü sıradayız :ehe

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
csH

csH

Üye
5555 :oke:

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
isteği açan arkadaş neden speech bölümüne açmamış acaba

Üst Alt