Corolla-focus

Sponsorlu Bağlantılar

Shadowman07

Shadowman07

Üye
<div class='quotetop'>(mustafa_tufekci &#064; Apr 22 2006, 02&#58;14 PM) [post=320523]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(juniouremre &#064; Apr 20 2006, 05&#58;33 PM) [post=319975]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
birincisi toyota corolla 110hp motor gücüne sahip.. ayrıca 0-100Km hızlanması 10,2 sn.. focusta ise 100 hp motor var.. 0-100km hızlanma 11,9 sn...

ilk başta focus alır nasıl dersiniz allahınızı severseniz kafanıza göre sallamayın fabrika verileri diye bir şey var.. bikere toyota sınıfındaki en atik araba.. sizin kalkıp bi opel vectra 1,6 veya wolkswagen pasat 1,6 ile karşılaştırmanız bile saçma olur .. bunlar ağır ve hantal arabalar.. corolla ilk hızlanmada dahil focustan üstün bi araç.... anketine gerek yok toyota confor olsun mekanik olsun üstün bi araç....
[/b][/quote]

nerenizden uyduruyonuz 11,9 oldu aslında 15.0 de siz halimize acısdınız 11.9 dediniz bide turgay arkadaşımız gitmiş bi salamasyon site bulmuş ordan yazıyo daşka sitede10.9 bergide 9.8 yazıyo şoföre göre değişiyo
[/b][/quote]

adamın canını sıkma adam akıllı bi konuşma var ortada lafına sözüne dikkat et işi bulandırma.. kimsenin bi yerinden bişey uydurduğu yok... al sana resmi sitesini vereyim bak gözüne sok...

turgay89

turgay89

Üye
    Konu Sahibi
juniour tamam hocam sakin ol.. mustafaların focus yenilerden diil orta kasa. sonucta yine gecemez .. zaten yakında cıkacaz piste merak etmeyin ben video cekip koyucam buraya

pisimanyak

Üye
arkadaşlar dediğim gibi bizde yalan yok ben yazarken çekiniyorum kendimden utanıyorum ancak durum feci adam bize feci koydu sonra bi daha yakalyamadık herkese rezil olduk anlaşılan buişler tekniğe falan bakmıoyoo demekki benim toyatıcılık hayatım zedelendi bee

turgay89

turgay89

Üye
    Konu Sahibi
yaa nasıl koyar abii?? motorunda modifiye falan olmasın??? neyse ben bu konuda artık yazmıycam cunku konu iice tartısmaya donucek..

gknky

gknky

Üye
focus tek geçerim corolla ne abi yaaaaaaaaaa . ... .

pisimanyak

Üye
<div class='quotetop'>(turgay89 &#064; Apr 22 2006, 11&#58;29 PM) [post=320797]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
yaa nasıl koyar abii?? motorunda modifiye falan olmasın??? neyse ben bu konuda artık yazmıycam cunku konu iice tartısmaya donucek..
[/b][/quote]
ya bilader seni anlıyorum ancak ilk başlarda bende kendime yediremedim araba eski focuslardan yolda görsen yüzüne bakmassın ancak durum bu

..::MAFIA::..

Üye
daha hangi arbadan bahsettiğimizi bilmiyo hemde dayılanıyo

D3N1Z

D3N1Z

Üye
<div class='quotetop'>(juniouremre &#064; Apr 21 2006, 10&#58;32 PM) [post=320218]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(D3N1Z &#064; Apr 21 2006, 10&#58;21 PM) [post=320202]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Direk FOCUS corolla alamaz arkadasın dediği gibi bos bosuna ışıklara gitme ( focusum yok )
[/b][/quote]

focusun yoksa sende değişik bi durum var demektir.... yoksa ford firmasınamı bi ilgin var??
[/b][/quote]

<span style="color:#CC0000">çaktırma </span>

Shadowman07

Shadowman07

Üye
<div class='quotetop'>(D3N1Z &#064; Apr 23 2006, 10&#58;10 PM) [post=321489]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(juniouremre &#064; Apr 21 2006, 10&#58;32 PM) [post=320218]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(D3N1Z &#064; Apr 21 2006, 10&#58;21 PM) [post=320202]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Direk FOCUS corolla alamaz arkadasın dediği gibi bos bosuna ışıklara gitme ( focusum yok )
[/b][/quote]

focusun yoksa sende değişik bi durum var demektir.... yoksa ford firmasınamı bi ilgin var??
[/b][/quote]

<span style="color:#CC0000">çaktırma </span>
[/b][/quote]

iyi kimseye söyleme benden başka kimse bilmesin..

typer_orko

Üye
olum var ya siz corollayla focusu mu kıyaslıyosnz siz arabadan anlamıyonz focus neyine corollayla kapışıyo corolla altına alır toyotaaaaaaaaaaaaaaaa

Caine

Caine

Üye
bu konuyu nerrden hoplattın bee orko :)
yaw ben sadece şunu diyebilirim ki. bahsettiğiniz araba focus mustang değil.
asla ama asla focus corollayla baş edemez ;)
inanın focus fazla hız yapilinca dağılır be, direksiyonu elinizde kalır sonra :kop:

Üye
ağır konuşucam söleyeyim

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
hiç kavaga etmeyin ya bu maç berabere biter :D

fatal19ty

fatal19ty

Üye
arkadaş corolla 95 hp ford 100hp kapışmaya kalkarsan fordun birinci vitesi baya uzun onun için arakada kalırsın yazık olur

targa911

Üye
havada karada corolla tartışmasız kalkıştada da uzun yolda da

turgay89

turgay89

Üye
    Konu Sahibi
beyler hortlatmısınız konuyu ama yine de yazıyım dedim. gecen hafta 0-140 kalkısı yaptık corollada 2 kisi olmamıza ragmen 60km den itibaren one cıktı corolla. 130-140a dogru fark iice acıldı ama focus otomatik vites; geride kalmasında onun da etkisi buyuk tabi..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaş corolla 95 hp ford 100hp kapışmaya kalkarsan fordun birinci vitesi baya uzun onun için arakada kalırsın yazık olur

ya hakkaten yazmak istemiorum ama acaba bilen bilmeyen herkes neden yorum yapıyo ki???:vur corolla nın 95hp oldugu nerde gorulmus????

-dj_ tolg@-

-dj_ tolg@-

Üye
bana focus gibi gelio ama fazla bilgim yok bu konuda

bidibidi12

bidibidi12

Üye
Corolla konfor ve hız olarak focusdan bir gömlek daha üstün sürücüye göre değişir ama corolla gerçekden çok seri araç geride kalsa bile yetişmesi zor olmaz...

asimomoto

asimomoto

Üye
bi doğancı olarak toyota tokatlar diyorum

hala TOFAŞ kullanan insanar var ya paran yoksa binme bence doğan şahin falan allah korusun emanet gidiyosun demek ki..:)

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
FOCUS Diorum;)