CorePlayer v1.36. 7427 S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa364

Üye
teşekkürler :oke:

civandavut

civandavut

Üye
adamım sağol

engin12

Üye
eyw. kardeşim teşekkür ederim inşalahha sorunsuz çalışır..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
s60v5 tek işe yarar mı ki?

saribogakadir

Üye
eyvallah kardeş

cemses

Üye
arkadaşlar htc telefon aldım icinde windows mobil işletim sistemi var opera mini kulanıyorum facedeki fideoları intirmek istemiyorum bu coreplayer indirdim ama telefonum uyumsuz bir surum diyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz lutfen

acati

acati

Üye
arkadaşlar htc telefon aldım icinde windows mobil işletim sistemi var opera mini kulanıyorum facedeki fideoları intirmek istemiyorum bu coreplayer indirdim ama telefonum uyumsuz bir surum diyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz lutfen

İndirmeden hiçbir şey izleyemezsin. Tüm yazılımlarda mantık aynıdır. Akışkan (Stream) Radyo, Tv yayını da olsa video dosyaları da olsa önce cihazınıza indirir sonra görüntülenir veya dinlenir. İster kaydetsin ister kaydetmesin (dosya olarak) mutlaka önce cihazınıza iner o video veya ses veya resim.

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
Allah razı olsun

bigat

Üye
teşekkürler

okankoc

okankoc

Üye
usta hata veriyo neden anlamadım:hmmm bu sertifika yenile nsl oluyo aceba tesekkürler

falowmex

Üye
selam kardeş eline emeğine sağlık. Ben de 5800 var telefonum hekli ama sadece ses veriyor oda bozuk çalıyor.görüntü gelmiyor ve kitleme yapıyor telefonda

CoDeYs

CoDeYs

Üye
bu s60v3 ler için senınkı s60v5 dir normalyanı

okankoc

okankoc

Üye
hata veriyo kardes sertifika sorunu diye:aha:

tahsin61970

tahsin61970

Üye

Audio Formats

MP3, MP2, AAC, MKA, WMA, , WAV, OGG, Speex, WAVPACK, TTA, FLAC, MPC, AMR, ADPCM, ALaw, MuLaw, G.729, GSM

Video Formats

H.264 (AVC), AVCHD, MKV, MPEG-1, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, MJPEG, MSVIDEO1

Image Formats

JPEG (420, 422, 440, EXIF Headers)*, BMP, GIF, PNG, TIFF, MJPEG

Container Formats

Flash/FLV, Matroska, ASF, ASX, AVI, PS, M2TS, TS, 3GPP, MOV, MPEG-4, OGM formatlarını destekler...

Arkadaşlar bazı formatlarda ufak düzeltmeler yapılmış.Son sürümdür Güle güle kullanın

Bir Teşekkür Zor Olmamalı:oke:

20.11.2009 da eklenmiştir Not:
Bu düzenlenmiş sürümde uygulamaya eklenmiş yeni 8 tema bulunmaktadır.Temaları Araçlar Arayüzden degiştirebilirisniz ama kendi "default" seçerseniz.Temalar kısmı kayboluyor.Aklınızda bulunsun.
Ve ayrıca En Büyük sorun olan msj kısmına gelen mp3 , resim gibi dosyaları artık açmıyor.

Lütfen burayı okuyunuz dilimde tüy bittio_O(okuuuuuuuuuuuuuuu)
Not 04.01.2010: Telefonuz ya hac.kli olmalı yada Programı sertifikalandırıp yüklemeniz gerekmektedir.
Ve ayrıca eski sürümü kaldırmadan yükleyenlar dosya bozuk hatası alabilirler.Sertifika işlemleri için lütfen
S60 3rd Sistem Modifikasyon Uygulamaları buraya bakınız.

Bir Teşekkür Zor Olmamalı Sizin için Araştırıp sorunsuz sürümü buldum arkadaşlar.:oke:

Saol

ballyunuvar

ballyunuvar

Üye
arkadaşım eline koluna klavyene saglık gerçekten güzel bi pro :oke: fakat benim n73 de 21mb lık bi mp4 videoda takılarak izletiyor ve ben buna film atarsam sıkıntı yaşarmıyım diye soru aklıma takılmıyo degil hani :fkr:

deha83

deha83

Üye
teşekkürler.....

Rakish_Boy

Üye
Saol

byilmazZ

byilmazZ

Üye
eline saglik :oke:

berk12344