CorePlayer v1.36. 7427 S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

silsile

Üye
kamerada donmalara neden oluyor dikatt

rey3112

Üye
teşekkür ederim

boracelik2

Üye
Arkadaşler signed olmayan programları neden veriyosunuz !!!

LÜTFEN PROGRAMLARI İMZALAYIP DA PAYLAŞIMA SUNALIM
Arkadaşım sen signed ne demek galiba bilmiyorsun. O unsigned programlar her imei numarasına göre ayrı ayrı imzalanır. Arkadaş onu kendi imei numarasına göre signed yaparsa senin telefonunda çalışmaz. Bu yüzden hazıropçu olmak yerine unsigned program nasıl imzalanır bir zahmet onu öğreniver. Sen beceremiyorsun diye "Unsignet program göndermeyin" diye bencillik yapma.

silsile

Üye

Audio Formats

MP3, MP2, AAC, MKA, WMA, , WAV, OGG, Speex, WAVPACK, TTA, FLAC, MPC, AMR, ADPCM, ALaw, MuLaw, G.729, GSM

Video Formats

H.264 (AVC), AVCHD, MKV, MPEG-1, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, MJPEG, MSVIDEO1

Image Formats

JPEG (420, 422, 440, EXIF Headers)*, BMP, GIF, PNG, TIFF, MJPEG

Container Formats

Flash/FLV, Matroska, ASF, ASX, AVI, PS, M2TS, TS, 3GPP, MOV, MPEG-4, OGM formatlarını destekler...

Arkadaşlar bazı formatlarda ufak düzeltmeler yapılmış.Son sürümdür Güle güle kullanın

Bir Teşekkür Zor Olmamalı:oke:

20.11.2009 da eklenmiştir Not:
Bu düzenlenmiş sürümde uygulamaya eklenmiş yeni 8 tema bulunmaktadır.Temaları Araçlar Arayüzden degiştirebilirisniz ama kendi "default" seçerseniz.Temalar kısmı kayboluyor.Aklınızda bulunsun.
Ve ayrıca En Büyük sorun olan msj kısmına gelen mp3 , resim gibi dosyaları artık açmıyor.

Lütfen burayı okuyunuz dilimde tüy bittio_O(okuuuuuuuuuuuuuuu)
Not 04.01.2010: Telefonuz ya hac.kli olmalı yada Programı sertifikalandırıp yüklemeniz gerekmektedir.
Ve ayrıca eski sürümü kaldırmadan yükleyenlar dosya bozuk hatası alabilirler.Sertifika işlemleri için lütfen
S60 3rd Sistem Modifikasyon Uygulamaları buraya bakınız.

Bir Teşekkür Zor Olmamalı Sizin için Araştırıp sorunsuz sürümü buldum arkadaşlar.:oke:
telefona zara veriyor donduruyor hafıza kartına yüklendiğinde

hacker0404

Üye
tesekurlerrr...

rkap

rkap

Üye
teşekürler

kumpas19

kumpas19

Üye
tesekkur paylasimlar

theemnt

theemnt

Üye
tşkler..

perperecon

Üye
Eline sağlık

armada_1001

armada_1001

Üye
imzasiz sis program tele yukleniyorsa cahillime verin. Rar yada zip dosyasi olsa imzalar kullanirdik.(coreplayer uzun zamandir turkiyede calismiyordu ben dun farkettim yeniden calisiyor) saygilar.

happyhope

happyhope

Üye
kardeşim çok teşekkür ederim. yetiştin imdadıma

okankoc

okankoc

Üye
tesekkurler:)

qeceler34

Üye
ben e72 01 kulanıyorum bu prglamı ındırdım ama hata verıyoo ne yapmm lazım + ınternetten vıdeo fln hıc ızlemıyorum puff

fermanbenim

Üye
teşekkürler

acati

acati

Üye
Lütfen burayı okuyunuz dilimde tüy bitti(okuuuuuuuuuuuuuuu)
Not 04.01.2010: Telefonuz ya hac.kli olmalı yada Programı sertifikalandırıp yüklemeniz gerekmektedir.
Ve ayrıca eski sürümü kaldırmadan yükleyenlar dosya bozuk hatası alabilirler.Sertifika işlemleri için lütfen S60 3rd Sistem Modifikasyon Uygulamaları buraya bakınız.

bunu yazacağına program başlığına UNSIGNED yazsan anlaşılır ve benim gibi boşun abu konuyu okuyacaklar hiç okumaz unsigned olduğunu görünce... wesselam

Ayrıca E52 v54.003 e yükleyemedim. sertifika ile ilgili bir hata veriyor. Ya geçersiz veya güvenilmeyen deyip iptal ediyor kurulumu..

sinanayba

sinanayba

Üye
Teşekkürler dostum

yunusiyunus

Üye
teşekkür

talat070

Üye
teşekkür ederim

freelvnt

Üye