CorePlayer v1.36. 7427 S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

muratsim67

Üye
hangi formatlari destekliyor

hasancan02

Üye
çoook teşekkür

Graphicboyz

Üye
iyide serfitika hatası almaktayım.

sonicorcist

sonicorcist

Üye

smmmoflu35

Üye
teşekkürler

akyzmn

akyzmn

Üye
Tsk

wolf78

wolf78

Üye
teşekkürler bir deneyelim

kobete

kobete

Üye
Ya bu sertifika işi ne gıcık bir işmiş. Core player'ı sonunda sertifikalandırıp yükledim. Peki bu programı ben ne zamana kadar kullanabileceğim. Yani ***** falan yapmaya gerek kamadımı?

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
saol :oke:

sersery_456

Üye
kardesim telin hac.li olup olmadigini nasil anlariz veya programi nasil sertifikalandira bilirim

orukm

orukm

Üye
saol

xinsurer

xinsurer

Üye
Çok teşekkürler.. divx'lerde bazen takılıyor, nedenini anlayamadım ama çok güzel program.. altyazı desteği var mıdır, bilen cevap verebilir mi?

deniz-17

deniz-17

Üye
eyvallah kardeş...
türkçesi yokmu bunun

mehmet11984

Üye
teşekkür

ssmuho

Üye
sağolun

zadican

Üye
Altyazılı film izlemek için smart movie programını ya da DivX player kullanmanızı tavsiye ederim

xinsurer

xinsurer

Üye
Altyazı sorununu çözdüm. Filmi telefonda izlenebilecek boyuta indirmek için "pocket divx encoder" programını kullanıyorum. Bu program aynı zamanda altyazıyı da istenen formatta ve büyüklükte filme yapıştırıyor ve çok da hızlı. Dönüştürülen videolar da çok kaliteli. Böylece tek dosyada (altyazılı film dosyası) filmi altyazılı telefonunuza atıp core player ile izleyebiliyorsunuz. Program son derece küçük ve kulanışlı. Convertion sonrası 700 mb boyutunda bir divx film çok kailteli modda ve altyazılı olarak ortalama 200-250 mb oluyor. Deneyin derim..

birkay86

Üye
saol

aks45

Üye
saol kardeş

byilmazZ

byilmazZ

Üye
Sağolasın :oke:

Üst Alt