Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
açıklamayı dikkatli okuyunuz telefonunuz hackli olmalı yada programı sertifikalandırmanız gerekiyor
smmmoflu35
Üye
teşekkürler
akyzmn
Üye
Tsk
wolf78
Üye
teşekkürler bir deneyelim
kobete
Üye
Ya bu sertifika işi ne gıcık bir işmiş. Core player'ı sonunda sertifikalandırıp yükledim. Peki bu programı ben ne zamana kadar kullanabileceğim. Yani ***** falan yapmaya gerek kamadımı?
Freestyle.Cod
Üye
saol
sersery_456
Üye
kardesim telin hac.li olup olmadigini nasil anlariz veya programi nasil sertifikalandira bilirim
orukm
Üye
saol
xinsurer
Üye
Çok teşekkürler.. divx'lerde bazen takılıyor, nedenini anlayamadım ama çok güzel program.. altyazı desteği var mıdır, bilen cevap verebilir mi?
deniz-17
Üye
eyvallah kardeş...
türkçesi yokmu bunun
mehmet11984
Üye
teşekkür
ssmuho
Üye
sağolun
zadican
Üye
Altyazılı film izlemek için smart movie programını ya da DivX player kullanmanızı tavsiye ederim
xinsurer
Üye
Altyazı sorununu çözdüm. Filmi telefonda izlenebilecek boyuta indirmek için "pocket divx encoder" programını kullanıyorum. Bu program aynı zamanda altyazıyı da istenen formatta ve büyüklükte filme yapıştırıyor ve çok da hızlı. Dönüştürülen videolar da çok kaliteli. Böylece tek dosyada (altyazılı film dosyası) filmi altyazılı telefonunuza atıp core player ile izleyebiliyorsunuz. Program son derece küçük ve kulanışlı. Convertion sonrası 700 mb boyutunda bir divx film çok kailteli modda ve altyazılı olarak ortalama 200-250 mb oluyor. Deneyin derim..