coreplayer sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
coreplayer sorunu
selam arkadaşlar. Bende düzenlenmiş coreplayer yüklü. Sorunum ise coreplayerin menülerini gezerken seçtiğim menüler telefon ekranında donup kalıyor. Önceden böyle değildi. Nedeni ne olabilir. Bilgisi olan varmı. Başka sürümünüde yükledim oda aynı sorunu verdi. Format attım tele ama yine aynı sorun devam ediyor.

Diğer bir sorun ise accuweather 5800 widgeti. Formattan önce kullanıyordum ama artık kullanamıyorum. Konum dosya bildirimi deyip hata veriyor. Ama önceden kullanıyordum yardım edin lütfen. Telefonum n82 ve belirttiğim programları sorunsuz kullanabiliyordum. Formattan sonra kullanamaz oldum. Neden böyle oldu.

Symbian Panpa

Üye
Düzemlenmiş CoreCodec CorePlayeri kullanıyorsan o program hatalı. Başka CorePlayer denemelisin.

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
tavsiye edeceğin coreplayer varmı? Başka denedim ama yine aynı sorun var

Symbian Panpa

Üye
Ne zamandır format atmıyorsun telefonuna?

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
iki gün önce formatladım telefonu. Hard format attım hatta hafıza kartınıda değiştirdim ama sorun aynı.

Symbian Panpa

Üye
Bu hatayı başka uygulamalarda da yaşıyor musun?

place3461

place3461

Üye
düzenlenmiş Core playerı 4 defa kurmuşumdur tıkır tıkır 60 mb mp4ü bile oynatıyor..core playerde sorun olduğunu sanmıyorum. Anlaşılıyor ki format telefonuna zarar vermiş..hangi formatı attın hard mi soft mu?

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
başka uygulamalarda sorun yok. Telefona hard format attım. Şuanda coreplayeri kullanıyorum ama menülerde gezerken örneğin ekolayzer ayarı, ekran ayarı vs değişiklik yapınca menü telefonun ekranında kalıyor bende ayarlara tekrar girip arayüz ayarını dahilide olduğu halde tekrar dahili yapıyorum o an için düzeliyor. Anlamadım gitti. Öncelerden böyle değildi. Birde accuweather wgz programında önceden kullanırken şimdi kullanamıyorum ve konumlama yada bağlantı hatası alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt